
Σε τραγική κατάσταση βρίσκονται οι γονείς και η οικογένεια του 22χρονου Παναγιώτη, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο στα Χανιά, όταν ένας μεθυσμένος οδηγός έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό του, την ώρα που επέστρεφε στη δουλειά του.
Όπως είπε ο πατέρας του στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα", στο Star, χθες έγινε η κηδεία του αδικοχαμένου γιου του, όμως η μητέρα του δεν κατάφερε να παραστεί, καθώς κατέρρευσε και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.
"Η γυναίκα μου είναι στο νοσοκομείο, δεν ήρθε στην κηδεία. Η κόρη μου είναι έγκυος και δεν ξέρω πώς θα το διαχειριστεί. Η γιαγιά του έχει υποστεί ένα εγκεφαλικό και είναι συντετριμμένη. Ο Παναγιώτης ήταν το στήριγμά της, τη φρόντιζε", είπε.
Όπως τόνισε κανείς από την οικογένεια του 45χρονου οδηγού δεν έχει ζητήσει συγγνώμη, παρά μόνο ο δικηγόρος του και αυτό μέσω της τηλεόρασης.
"Ο αστυνομικός διευθυντής με διαβεβαίωσε ότι η δικογραφία θα πάει όπως πρέπει στον εισαγγελέα για να τιμωρηθεί αυτό το κάθαρμα" είπε.
"Πρέπει να έχει γίνει κι άλλες φορές το ίδιο πράγμα. Μπαινοβγαίνει συνέχεια αυτός στη φυλακή. Τον ξέρουν όλοι στα Χανιά. Εγώ δεν τον γνώριζα γιατί δεν είμαι της πιάτσας", συνέχισε.
Εισαγγελία Χανίων: Ποτέ δεν δόθηκε πάγια εντολή να μην συλλαμβάνονται οι μεθυσμένοι οδηγοί
Την ίδια ώρα διαψεύδει κατηγορηματικά η Εισαγγελία Πρωτοδικών Χανίων τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι είχε δοθεί πάγια εντολή να μη συλλαμβάνονται τα οδηγοί που βρίσκονται υπό την επήρεια αλκοόλ. Η πληροφορία αυτή είχε προκύψει μετά τις παραλείψεις που οδήγησαν στο τροχαίο δυστύχημα στη Σούδα, όπου έχασε τη ζωή του ο 22χρονος Παναγιώτης.
Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Χανίων σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι δεν είχε δοθεί τέτοια εντολή ή οδηγία ούτε γραπτή ούτε προφορική. Υπενθυμίζεται ότι ο 45χρονος οδηγός της Porsche ήταν μεθυσμένος όταν έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο του 22χρονου Παναγιώτη, σκοτώνοντάς τον. Νωρίτερα, λίγο πριν το δυστύχημα, αστυνομικοί τον είχαν σταματήσει για έλεγχο και τον βρήκαν μεθυσμένο, ενώ παλιότερα του είχε αφαιρεθεί το δίπλωμα.
Μόλις λίγες μέρες μετά το θανατηφόρο τροχαίο στη λεωφόρο Σούδας στα Χανιά, η Εισαγγελία αναφέρει ότι δεν ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών από τις αστυνομικές αρχές, είτε από άλλον εκπρόσωπό τους ότι ο δράστης βρέθηκε να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ, πριν το δυστύχημα.
Η ανακοίνωση της Εισαγγελίας, σύμφωνα με το Flashnews.gr:

Επίσης στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι δεν δόθηκε εντολή από τον Εισαγγελέα να αφεθεί ελεύθερος ο δράστης, αφού δεν υπήρξε καν σύλληψή του από την αστυνομία.
"Δεν έγιναν όλα όπως έπρεπε"
Από την πλευρά της η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνα Δημογλίδου είπε στην εκπομπή πως από την πλευρά των αστυνομικών που σταμάτησαν για έλεγχο τον 45χρονο δεν έγιναν όλα, όπως έπρεπε.
Το ίδιο υπογράμμισε και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
"Χάθηκε ένα αγόρι, ένα παιδί 20 χρονών. Είναι όλων μας παιδί, αυτό είναι θρήνος. Όλοι οφείλουν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Το εννοώ αυτό και το εννοεί η συντριπτική πλειοψηφία της αστυνομίας. Ασφαλώς και θα αποδοθούν σε όσους πρέπει όλες οι κυρώσεις και οι συνέπειες που αφορούν την πιθανή έλλειψη εποπτείας και διοίκησης στους συγκεκριμένους και όχι μόνο", είπε και πρόσθεσε:
"Χάθηκε ένα παιδί με αυτόν τον τραγικό τρόπο. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες και πολλά λόγια. Οι άνθρωποι αυτοί έπρεπε να κάνουν καλά τη δουλειά τους, να την κάνουν νόμιμα. Να κάνουν έκθεση σύλληψης, να επικοινωνήσουν με τον εισαγγελέα. Δεν έπρεπε να τον αφήσουν, είναι καθαρό πως ο νόμος δεν εφαρμόστηκε".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr