X

Γλυκά Νερά - Το άλμπουμ της τραγωδίας: Από τον ρομαντικό γάμο στην Πορτογαλία ως την δολοφονία της Καρολάιν [εικόνες]

Ηταν Ιούλιος του 2019, όταν η Καρολάιν Κράουτς και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μία ρομαντική τελετή στην Πορτογαλία.

Γράφει: TheToc team

Ηταν Ιούλιος του 2019, όταν η Καρολάιν Κράουτς και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μία ρομαντική τελετή στην Πορτογαλία.

Το νεαρό κορίτσι και ο σύζυγός της, εκείνη την ημέρα φαίνονταν πολύ ευτυχισμένοι, σαν να ζούσαν σε ένα παραμύθι, και τίποτα δεν προμήνυε την τραγωδία που θα ακολουθούσε δύο χρόνια μετά στα Γλυκά Νερά.

Δύο χρόνια μετά θα άλλαζαν όλα... Ο πιλότος θα έκοβε με τόσο κτηνώδη τρόπο το νήμα της ζωής της 20χρονης συζύγου του, και μάλιστα μπροστά στα μάτια της μόλις 11 μηνών κορούλας τους, Λυδίας.

Διαβάστε Επίσης

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το καλοκαίρι του 2018 στην Αλόννησο και έναν χρόνο απόφάσισαν να παντρευτούν. Μακριά από συγγενείς και φίλους το ζευγάρι επέλεξε για τον γάμο του το Αλγκάρβε της Πορτογαλίας, με την Καρολάιν να έχει ετοιμάσει για ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό μπροστά στη θάλασσα, με φόντο τον Ατλαντικό.

Το άλμπουμ του γάμου που κατέληξε σε τραγωδία:

Διαβάστε Επίσης