Follow us

Η απίστευτη περιουσία του Γιώργου Τράγκα, τα 12 ακίνητα σε Ελλάδα, Παρίσι, Μονακό και Νέα Υόρκη και η μάχη της διαδοχής

Η απίστευτη περιουσία του Γιώργου Τράγκα περιλαμβάνει 12 ακίνητα σε Ελλάδα, Παρίσι, Μονακό, Νίκαια και στη Νέα Υόρκη

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Η βίλα του Τράγκα

Την απίστευτη περιουσία του Γιώργου Τράγκα, με ακίνητα πολύ μεγάλης αξίας, στο Παρίσι, το Μονακό ή τη Νίκαια της Γαλλίας αλλά ακόμα και στη φημισμένη 5η λεωφόρο της Νέας Υόρκης παρουσίασε σε ένα εκτενές ρεπορτάζ στην έντυπη εκδοσή της η εφημερίδα Πρώτο Θέμα. Η αξία των ακινήτων και η πολυτέλειά τους ζαλίζει, και έχει δώσει αφορμή σε πολλά σχόλια στα social media.

Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, μεταξύ των ακινήτων που διέθετε ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, ήταν μια πολυτελέστατη βίλα με πισίνα στην Νίκαια της Γαλλίας, στη γνωστή Cote d Azur. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό, για το οποίο μιλούσε άλλωστε δημοσίως ο Γιώργος Τράγκας, αφού εκεί περνούσε τα περισσότερα Σαββατοκύριακά του. Είναι και δυο τουλάχιστον ακίνητα στο Μονακό, ένα εκ των οποίων όπως γράφει το Πρώτο Θέμα βρίσκεται στην tue de la Turbie. Η εφημερίδα κάνει λόγο και για τρίτο ακίνητο κοντά στο Parc Princesse Antoinette και για ένα τέταρτο στην οδό Du Larvotto, για το οποίο όμως δεν έχει αποδείξεις ότι όντως ανήκει στον Γιώργο Τράγκα.

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας με τις φωτογραφίες από τα ακίνητα του Γιώργου Τράγκα:

Η απίστευτη περιουσία του Γιώργου Τράγκα, τα 12 ακίνητα σε Ελλάδα, Παρίσι, Μονακό και Νέα Υόρκη και η μάχη της διαδοχής

Στην τεράστια περιουσία του Γιώργου Τράγκα, που έφυγε ανεμβολίαστος από τον κορονοϊό πριν από λίγες ημέρες, ανήκει όπως φαίνεται και ένα διαμέρισμα στην οδό Victor Hugo που βρίσκεται κοντά στην Αψίδα του Θριάμβου. Δηλαδή σε μια από τις πιο αριστοκρατικές και ακριβές περιοχές του Παρισιού. Το Πρώτο Θέμα γράφει ότι το διαμέρισμα διετίθετο προς ενοικίαση.

Ακόμα στην τεράστια περιουσία του Γιώργου Τράγκα ανήκουν όπως γράφει η εφημερίδα, 3 ακίνητα στις Ηνωμένες Πολιτείες, ένα στο Μαϊάμι, ένα στη φημισμένη 5η λεωφόρο της Νέας Υόρκης και ένα στο Λας Βέγκας. Και η λίστα συμπληρώνεται με τα ακίνητα του Γιώργου Τράγκα στην Ελλάδα, δηλαδή η βιλα στην Εκάλη, ενα διαμέρισμα με θέα στην Ακρόπολη στο Κουκάκι, καθώς και ακίνητα στη Μύκονο και την Κέρκυρα.

Διαβάστε Επίσης

Αυτό που προκαλεί πάντως εντύπωση είναι η πληροφορία που δημοσιεύει η εφημερίδα, ότι δηλαδή έχουν φθάσει καταγγελίες στις ελεγκτικές αρχές και γίνονται- λέει- έρευνες για ακίνητα που αποκτήθηκαν από εταιρεία με έδρα τη Μεγάλη Βρετανία.

Η εφημερίδα δίνει και μια ερμηνεία για το πώς απέκτησε ο Γιώργος Τράγκας την απίθανη αυτή περιουσία. Και θυμίζει στο αναγνωστικό της κοινό την εποχή της διακυβέρνησης της χώρας από τον Κώστα Καραμανλή, όταν με την εφημερίδα "Χώρα”, ο Γιώργος Τράγκας έλυνε και έδενε. Και όχι απλώς έλυνε και έδενε, αλλά είχε και τεράστια έσοδα από διαφημίσεις κρατικών οργανισμών, της τάξης του 6% της συνολικής διαφημιστικής δαπάνης, όταν η κυκλοφορία της εφημερίδας και των αλλων εντύπων του Γιώργου Τράγκα ήταν μόλις το 0,3% της συνολικής κυκλοφορίας του ημερήσιου Τύπου.

Η Βίλα του Γιώργου Τράγκα στη Νίκαια της Γαλλίας:

Η βίλα του Τράγκα

Το σχόλιο του Πάρι Κουρτζίδη

Ο πρώην εκπρόσωπος τύπου του κόμματος του Γιώργου Τράγκα που σήμερα διεκδικεί την ηγεσία, νιώθει δικαιωμένος από τις αποκαλύψεις και στρέφεται εναντίον της οικογένειας του δημοσιογράφου, κατηγορώντας τους ότι σκοτώνονται για τα ακίνητα και βλέπουν και το κόμμα ως κληρονομιά.

Τι έγραψε ο Πάρις Κουρτζίδης:

Με καλούν από εκπομπές τηλεοπτικών καναλιών, ακόμη κι απ' αυτές που δεν με είχαν καλέσει μέχρι σήμερα, προκειμένου να σχολιάσουμε on air (σήμερα, αύριο, μεθαύριο) το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, το οποίο παρουσιάζει την οικογένεια του αείμνηστου ιδρυτή των Ελεύθερων Ανθρώπων να "σκοτώνεται" για 12 ακίνητα σε Ευρώπη και Αμερική.

Μου λένε "δικαιώνεσαι..."!

Λένε: "Αποδεικνύεται ότι τα μέλη της οικογένειας και ένας κουμπάρος, είδαν και το κόμμα ακόμη ως κληρονομιά..."!

"Προφανώς" -λένε- "είχες δίκιο που τους είχες απαντήσει δημόσια ότι διαπραγματεύονταν το κίνημα, το κόμμα, ίσως και πριν ακόμη πεθάνει ο ιδρυτής του, για να το ελέγξουν εκ μέρους του Μαξίμου, άμεσα ή έμμεσα, με κάποια/ον μπροστινή ή μπροστινό "λαγό", ή ήθελαν να το οδηγήσουν κατευθείαν σε κλείσιμο. Τους χάλασες, τελικά, πραγματικά, τα σχέδια..."!

Διαβάστε Επίσης

Τους απαντώ τηλεφωνικά, όπως δηλώνω και προς εσάς δημόσια: Όντως επιβεβαιώνομαι και δικαιώνομαι. Είχα πει ότι είχα έγκαιρα πληροφόρηση... Πάντα πληροφορούμαι τα πάντα. Για αυτό πρωτίστως είμαι ερευνητής - δημοσιογράφος. Ήξερα και ξέρω πολύ καλά λεπτομερώς ποιες, ποιοι και γιατί ήθελαν ή και θέλουν, συγκεκριμένα πράγματα... Με άμεσο ή απώτερο σκοπό να εκμεταλλευτούν ως περιουσία το κίνημα...

Για αυτό κι εγώ δεν τους περίμενα... Δεν το έπαιξα... ότι πενθώ... και δήθεν σιωπώ...

Βγήκα εντίμως και δημοσίως κατευθείαν μπροστά, παρότι είχα κι έχω "ακριβές προτάσεις"... για να παζαρέψω (μόνο εμένα)! Όχι εσάς. Όχι το κίνημα. Εμένα ήθελαν και θέλουν... Επέλεξα, κι αυτή τη φορά στη ζωή μου, τη δύσκολη ανηφορική, αλλά και πιο όμορφη διαδρομή...

Αρνήθηκα και αρνούμαι ευγενικά σε όλους. Ακόμη και σε κοινοβουλευτικούς!.. Ακόμη και σε καλοθελητές του Μαξίμου...

Δεν διαπραγματεύομαι το κίνημα, ούτε τους ανθρώπους που με ακολουθούν και με εμπιστεύονται, ούτε όμως και τον εαυτό μου.

Άλλο αν χρειαστούν εγκεκριμένες συμμαχίες και φανερές συνεργασίες... Άλλο να έχουμε οργανωθεί και λειτουργήσει με σοβαρότητα ως κόμμα και κίνημα... Κι άλλο ξεπούλημα... Με τέτοιον τρόπο! Αυτό θα ήταν προδοσία προς τον Γιώργο και τον κόσμο μας!

Εμείς συνεχίζουμε ΜΑΖΙ! Προχωράμε μπροστά ΜΑΖΙ! Κοιτάμε μπροστά, τιμάμε τη μνήμη του Γιώργου Τράγκα και... κερδίζουμε ΜΑΖΙ! Χωρίς βαρίδια και ευκαιριακούς... ΜΑΖΙ.

Αρνήθηκα, λοιπόν, ευγενικά, ρητά και κατηγορηματικά, στους συντελεστές των εκπομπών αυτών να συμμετέχω σε μια τέτοια κουβέντα, περί ακινήτων και γενικά περιουσιακών στοιχείων. Δεν με ενδιαφέρει και δεν με αφορά η περιουσία του Γιώργου. Η κληρονομιά της οικογένειας.

Είμαι πρόεδρος ενός κόμματος/κινήματος που μαζί με τον αείμνηστο ιδρυτή του ξεκινήσαμε να το χτίζουμε και ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

Τα οφειλόμενα να δώσουν στους ανθρώπους που δούλεψαν για τον άνθρωπο τους, ώστε να μην ατιμάζουν άλλο τη μνήμη του... Τίποτε άλλο!

ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ. Την επόμενη περισσότερα...

Οι αντιδράσεις στα social media

Οπως είναι αναμενόμενο, οι αποκαλύψεις του Πρώτου Θέματος προκάλεσαν και αντιδράσεις στα social media

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΑΠΘ 22 Μαϊ 2022 | 12:41

Θεσσαλονίκη: Ήπια αποκλιμάκωση του ιικού φορτίου των λυμάτων - Τι δείχνουν οι τελευταίες μετρήσεις

Τάση ήπιας αποκλιμάκωσης στη συγκέντρωση του ιικού φορτίου του SARS-CoV-2 στα αστικά απόβλητα της Θεσσαλονίκης

Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ 21 Μαϊ 2022 | 15:46
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΟΔΥ 21 Μαϊ 2022 | 15:39

Κορονοϊός: 3.424 νέα κρούσματα - 21 θάνατοι - 156 οι διασωληνωμένοι

Ο αριθμός κρουσμάτων που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ.

ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 21 Μαϊ 2022 | 09:03

Εξαδάκτυλος: "Ο κορονοϊός δεν παίρνει άδειες" - Πότε θα γίνει η επανεξέταση των μέτρων

Μετά από δύο χρόνια πανδημίας το φετινό καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό

ΠΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ 20 Μαϊ 2022 | 21:06

Μαγιορκίνης: Η ευλογιά των πιθήκων δεν θα έχει τη δυναμική του κορονοϊού

Ο καθηγητής επιδημιολογίας, ξεκαθάρισε πως ακόμα κι αν ο ιός εξαπλωθεί, δεν θα έχουμε μια πανδημία όπως αυτή του κορονοϊού.

«ΚΥΜΑ ΠΥΡΕΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ» 20 Μαϊ 2022 | 19:26

Κορονοϊός: Στη Β.Κορέα του Κιμ κάνουν γαργάρες με αλατόνερο και πίνουν τσάι από φύλλα ιτιάς για πρόληψη και θεραπεία

Tα κρατικά μέσα ενημέρωσης της Βόρειας Κορέας ενθαρρύνουν τους ασθενείς να χρησιμοποιούν και μη επαληθευμένες...οικιακές θεραπείες

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΟΔΥ 20 Μαϊ 2022 | 16:34

Κορονοϊός: 2124 τα νέα κρούσματα στην Αττική, 255 στη Θεσσαλονίκη - Δείτε τον χάρτη της διασποράς

Περιορίζεται η διασπορά στη χώρα - Η κατανομή των κρουσμάτων κορονοϊού ανά περιοχή.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΟΔΥ 20 Μαϊ 2022 | 15:42

Κορονοϊός: 3.708 νέα κρούσματα - 16 θάνατοι και 159 διασωληνωμένοι

Τα στοιχεία για τα νέα κρούσματα που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ σήμερα παρασκευή 20 Μαΐου

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ 20 Μαϊ 2022 | 10:35

Γιατί κάποιοι δεν κόλλησαν κορονοϊό; - Αποκαλυπτική ανάλυση της Deutsche Welle

Οσοι την είχαν γλιτώσει μέχρι τώρα, θεώρησαν τους τελευταίους μήνες ότι ήταν ζήτημα χρόνου να δεχθούν κι αυτοί "επισκέψεις" από τον κορονοϊό.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΣΟΒΑΡΗΣ ΝΟΣΗΣΗΣ 20 Μαϊ 2022 | 10:17

Κορονοϊός: Σύσταση CDC για τρίτη δόση εμβολίου στα παιδιά 5-11 ετών

Τα μέλη της επιτροπής έδωσαν το πράσινο φως στη χορήγηση τρίτης, ενισχυτικής δόσης εμβολίου κατά της covid-19 στα παιδιά ηλικίας 5 με 11 ετών τουλάχισον πέντε μήνες μετά τη δεύτερη.

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΝ 20 Μαϊ 2022 | 09:26

Συγκίνηση σε όλο τον πλανήτη για τον θάνατο του συνθέτη Βαγγέλη Παπαθανασίου - Είχε γράψει και το θρυλικό σήμα της ΕΡΤ [βίντεο]

Θλίψη σκόρπισε ανά την υφήλιο η είδηση του θανάτου του μεγάλου συνθέτη Βαγγέλη Παπαθανασίου - Απεβίωσε σε νοσοκομείο του Παρισιού από επιπλοκές του κορονοϊού.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΔΥ 19 Μαϊ 2022 | 17:11

Κορονοϊός: Για πρώτη φορά στη χώρα το στέλεχος ΒΑ.5 της μετάλλαξης Όμικρον - Πιο μεταδοτικό και διαφεύγει της ανοσίας

Δεν υπάρχει γνωστό ιστορικό ταξιδιού στο κρούσμα κορονοϊού, ενώ είναι σε εξέλιξη η διερεύνηση.

ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ 19 Μαϊ 2022 | 16:06

Κορονοϊός: 2.251 νέα κρούσματα στην Αττική, 323 στη Θεσσαλονίκη - Η διασπορά στη χώρα

Η γεωγραφική κατανομή των νέων κρουσμάτων σύμφωνα με την σημερινή ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα