Follow us

Ηράκλειο: Ωρες αγωνίας για 40χρονη νηπιαγωγό- Πήγε για εξαγωγή δοντιού και κατέληξε στην εντατική [εικόνα]

Στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 40χρονη νηπιαγωγός, η οποία κατέληξε από τον οδοντίατρο στην εντατική.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
ΠΑΓΝΗ

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 40χρονη, η οποία κατέληξε από τον οδοντίατρο στην εντατική.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Creta24, o αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ Στέλιος Κτενιαδάκης, η 40χρονη νηπιαγωγός, εξακολουθεί να είναι διασωληνωμένη στη ΜΕΘ, σε σταθερή αλλά σοβαρή κατάσταση. Υποβάλλεται σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις από τους θεράποντες ιατρούς, προκειμένου να βρεθούν τα αίτια που την οδήγησαν στο να χάσει τις αισθήσεις της, μετά την τοπική αναισθησία από τον οδοντίατρο.

Μάλιστα, όπως είπε ο κ. Κτενιάδακης, αν διαπιστωθεί ότι το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει πλέον, οφείλεται στην ένεση, τότε θα είναι μια από τις πολύ σπάνιες περιπτώσεις, καθώς βιβλιογραφικά παγκοσμίως, έχουν καταγραφεί μόλις εννέα περιστατικά.

Ηράκλειο: Ωρες αγωνίας για 40χρονη νηπιαγωγό- Πήγε για εξαγωγή δοντιού και κατέληξε στην εντατική [εικόνα]

Από την πλευρά του, το ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης Μεσαράς "ΦΑΙΣΤΟΣ" εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του στη συνάδελφο τους Βαλάντη Δ. που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

"Η αγαπημένη νηπιαγωγός, με το δυναμικό χαρακτήρα και την καθημερινή ανιδιοτελή κοινωνική προσφορά της, περνάει ίσως την δυσκολότερη δοκιμασία στη ζωή της!

Διαβάστε Επίσης

Οι σκέψεις όλων μας για το μέλος του Συλλόγου μας είναι μαζί της… Ευελπιστούμε ότι η μαχήτρια – συναδέλφισσά μας θα τα καταφέρει και θα βγει νικήτρια και από αυτή τη σκληρή δοκιμασία!

Η Βαλάντη πρέπει να επιστρέψει το συντομότερο σε όλους αυτούς που την έχουν ανάγκη! Πρωτίστως, στην οικογένειά της, στους μικρούς μαθητές της και στο αγαπημένο της χωριό!

Οι προσευχές όλων μας… στη Βαλάντη!!!", αναφέρεται, στο σχετικό ψήφισμα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ 26 Σεπ 2023 | 09:41

Περίεργη καταγγελία ότι άφησαν μητέρα με δυο παιδιά έξω από το καράβι γιατί δεν είχε πιστοποιητικά ότι... ήταν δικά της

Στην είσοδο του καραβιού δεν επέτρεψαν στην οικογένεια να ταξιδέψει αφού το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που είχε μαζί της δεν αναγνωρίστηκε από τα λιμενικά όργανα.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ 22 Σεπ 2023 | 22:39

Κρήτη: Άγριος βασανισμός 13χρονου από κοπέλα μεγαλύτερή του - Της φώναζε να σταματήσει αλλά εκείνη γελούσε

Η 15χρονη κοιτάει την κάμερα του κινητού τηλεφώνου και φαίνεται να το απολαμβάνει, την ώρα που ο κατά δύο χρόνια μικρότερος μαθητής, της λέει να σταματήσει.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 22 Σεπ 2023 | 17:08

Κρήτη: Στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ μωρό 9,5 μηνών μετά από πτώση

Το αγοράκι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων από τη μητέρα του την Πέμπτη σε λήθαργο και άμεσα εισήχθη στο χειρουργείο.

ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΓΝΗ 22 Σεπ 2023 | 14:32

Συναγερμός στο ΕΚΑΒ στην Κρήτη: Ανήλικη αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με ουσίες και αλκοόλ

Μία ανήλικη κοπέλα στην Κρήτη αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της με αλκοόλ και ουσίες που κατανάλωσε.

ΚΛΕΙΝΕΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ 22 Σεπ 2023 | 11:17

Η κρητική κουζίνα στο "μικροσκόπιο" της UNESCO - Ποια είναι τα 7 τοπ προϊόντα

Ο δήμος Ηρακλείου έχει ήδη καταθέσει φάκελο στην Unesco προκειμένου το Ηράκλειο να γίνει "City Of Gastronomy".

ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΜΟΝΑΔΑ 20 Σεπ 2023 | 14:41

Φωτιά στη Σητεία - Σπεύδουν ενισχύσεις με ελικόπτερο

Ενα ελικόπτερο με αερομεταφερόμενη ομάδα σπεύδει στη φωτιά που ξέσπασε στη Σητεία.

ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ 19 Σεπ 2023 | 20:12

Σοκ στο Ηράκλειο: Χτύπησε την 51χρονη σύζυγό του και προσπάθησε να τη βάλει με τη βία στο πορτμπαγκάζ

Οι γείτονες της 51χρονης γυναίκας αντιλήφθηκαν τι συμβαίνει και ενημέρωσαν την αστυνομία - Συνελήφθη ο συνομίληκος σύζυγός της στο Ηράκλειο.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΤ 18 Σεπ 2023 | 22:51

Ηράκλειο: 26χρονος Βρετανός προσπάθησε να χρησιμοποιήσει την αστυνομία για να εκβιάσει επιχειρηματία

Ο 26χρονος επισκέφτηκε το μπαρ που διατηρεί ο 47χρονος επιχειρηματίας και την άλλη μέρα το πρωί κατήγγειλε τον ίδιο και τον 27χρονο σερβιτόρο για εξύβριση και πρόκληση σωματικών βλαβών

ΚΡΗΤΗ 18 Σεπ 2023 | 21:20

Ηράκλειο: Παιδάκι ενός έτους έπεσε από ύψος δύο μέτρων σε ξενοδοχείο στις Γούβες

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο από το "Χαμόγελο του παιδιού" συνοδεία γιατρού.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ 18 Σεπ 2023 | 12:10

Λιβύη: Η τραγική ιστορία της νοσηλεύτριας που σκοτώθηκε στο δυστύχημα- Είχε χάσει τον αδελφό της και ο θείος της έπεσε με αεροσκάφος

Μία γυναίκα από το Ηράκλειο Κρήτης είναι ανάμεσα στα πέντε θύματα του φρικτού τροχαίου δυστυχήματος της ελληνικής αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λιβύη.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΡΙΖΑ 18 Σεπ 2023 | 09:39

"Βόρεια Κορέα" τα Σφακιά: Θρίαμβος Κασσελάκη, πήρε 161 ψήφους από τις... 169

Σαρωτική ήταν η νίκη του Στέφανου Κασσελάκη στα Σφακιά στον πρώτο γύρο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος.

ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ 17 Σεπ 2023 | 17:52

Κρήτη: Σοβαρό τροχαίο στον ΒΟΑΚ - Γυναίκα εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια - Ουρές χιλιομέτρων [εικόνες]

Στο σημείο έσπευσε ένα όχημα με έξι πυροσβέστες που κατάφεραν και εγκλώβισαν την άτυχη γυναίκα από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου που εξετράπη στον ΒΟΑΚ

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Η ΜΗΤΕΡΑ 16 Σεπ 2023 | 14:57

Ηράκλειο: "Γι' αυτό άφησα τα παιδιά μόνα στο σπίτι" - Οι εξηγήσεις της 31χρονης και τα κλάματα των οκτώ ανηλίκων

Κύπρια υπήκοος είναι η γυναίκα που κατηγορείται πως άφησε τα παιδιά της μόνα τους στο σπίτι, ανάμεσά τους και δύο βρέφη τριών μηνών.