Αγριος καβγάς ξέσπασε στον "αέρα” του ΣΚΑΪ ανάμεσα στους δημοσιογράφους, Άρη Πορτοσάλτε και Νίκο Σβέρκο, με αφορμή τη δήλωση της ΜΚΟ HumanRights360 ότι "έκαναν λάθος για τους 38 πρόσφυγες στον Έβρο".
"Όλοι κάνουν την πάπια, σήμερα, ένας δεν είπε σφάλαμε. Διασύρθηκε η χώρα, το κράτος όπου ζεις και έχεις διατελέσει πρωθυπουργός και επιτρέπεις στους ανθρώπους σου να βυσσοδομούν εναντίον του κράτους που θέλεις να γίνεις πρωθυπουργός, θα γίνεις πρωθυπουργος;", είπε ο Άρης Πορτοσάλτε.
Ο Άρης Πορτοσάλτε τόνισε επίσης ότι "ο Νότης Μηταράκης είχε πει ότι δεν καταδεικνύεται ότι υπήρχε παιδί".
Τον λόγο πήρε ο Σβέρκος και ανέφερε ότι "για 45 μέρες η κυβέρνηση και Ελληνικές δυνάμεις Ασφαλείας, ισχυρίζονταν όπως και ο κ. Μηταράκης ότι δεν μπορούσαν να βρουν 40 ανθρώπους, οι οποίοι βρίσκονταν στα σύνορα, αν αυτό είναι σοβαρό κράτος;"
Tότε ο Άρης Πορτοσάλτε από την πλευρά του σχολίασε "επειδή δημοσιογραφείς κιόλας χθες βγήκε ο εκπρόσωπος της ΜΚΟ και είπε ότι "σφάλαμε”", με τον Νίκο Σβέρκο να απαντάει: "μην κουνάς σε εμένα τα χέρια σου και μην κάνεις εσύ προσωπικές υποδείξεις".