
Την ώρα που σαρώνει η πανδημία του κορονοϊού στη χώρα και στο Κιλκίς τα κρούσματα να συνεχίζουν να αυξάνονται ραγδαία, κάποια παιδιά συνεχίζουν να είναι... αμετανόητα και να ενδιαφέρονται μόνο για τη διασκέδασή τους.
Η παρακάτω εικόνα δείχνει την αντίθεση στη συμπεριφορά πολιτών εν μέσω της έξαρσης της πανδημίας: Από τη μία, αστυνομικοί διακινδυνεύουν τη ζωή τους για να εξασφαλίσουν την εφαρμογή των μέρων προστασίας, και από την άλλη ορισμένα παιδιά συνεχίζουν να οργανώνουν νυχτερινά πάρτι πίτσας!
Συγκεκριμένα, όπως γράφει η τοπική ιστοσελίδα eidisis.gr, κάποια άφησαν τα "ίχνη" τους -κουτιά από πίτσες, ποτήρια και ποτά- στις αυλές των σχολείων, όπως στην είσοδο του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, απ’ όπου και η φωτογραφία. "Η πιτσαρία έχει όνομα και τα τηλέφωνα των παραγγελιών καταγράφονται”, λένε κάτοικοι της περιοχής.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με στοιχεία από τις κατά τόπους αστυνομικές αρχές, σε 530 ανέρχονται τα ενεργά κρούσματα σε αστυνομικούς. Το 60% αυτών εντοπίζονται σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας και ειδικότερα στη Θεσσαλονίκη, στη Δράμα, στην Αλεξανδρούπολη και στο Κιλκίς.
Στο Κιλκίς οι αστυνομικοί που νοσούν ανέρχονται σε 15. Το χειρότερο όμως είναι ότι δυο εξ αυτών εδώ και δυο εβδομάδες νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, σε σοβαρή κατάσταση. Οι δύο αστυνομικοί, περίπου 50 ετών, από το Κιλκίς δυστυχώς νοσούν βαριά και νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε νοσοκομεία της συμπρωτεύουσας, ο ένας στο ΑΧΕΠΑ και ο άλλος στον Άγιο Παύλο.
Από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έχουν διατεθεί 2.000 τεστ COVID-19 για τους αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη και ακόμη 2.000 για τους αστυνομικούς στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr