X

Κως: Αυτός είναι ο 32χρονος που κρατείται για τη δολοφονία της Αναστάζια - Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί

Προς το παρόν, ο 32χρονος βρίσκεται αντιμέτωπος μόνο με την κατηγορία της αρπαγής.

Γράφει: TheToc team

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη πήρε ο 32χρονος που θεωρείται ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια η οποία βρέθηκε τελικά νεκρή στην Κω.

Ο Μπαγκλαντεσιανός κατηγορούμενος έφτασε στα δικαστήρια με σκυμμένο το κεφάλι και ένα τραύμα στη μύτη. Η κατηγορία η οποία αντιμετωπίζει προς το παρόν είναι η αρπαγή της γυναίκας από την Πολωνία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 32χρονος θα παραμείνει στα κρατητήρια και όπως δήλωσε νωρίτερα ο δικηγόρος του, ο κατηγορούμενος δεν ξέρει ότι έχει εντοπιστεί η σορός της κοπέλας. Μάλιστα, ο ίδιος υποστηρίζει ότι είναι αθώος ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο να υπάρχει δεύτερο πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση. Πάντα, όμως, βασικό πρόσωπο στην υπόθεση του θανάτου της 27χρονης θεωρείται ο 32χρονος.

Η σορός της άτυχης κοπέλας έχει μεταφερθεί στη Ρόδο προκειμένου να γίνει νεκροψία - νεκροτομή, η οποία πιθανώς να οδηγήσει στον δράστη, καθώς οι Αρχές εκτιμούν ότι θα βρεθούν στοιχεία DNA στο άψυχο σώμα.

Στο μεταξύ, στα δικαστήρια της Κω βρέθηκε και η μητέρα της Αναστάζια, η οποία ταξίδεψε στο νησί μαζί με ιδιωτικό ερευνητή, αναζητώντας την κόρη της, αλλά και ο 28χρονος σύντροφός της που ήταν αυτός που δήλωσε την εξαφάνισή της στην αστυνομία.


Γυμνή και τυλιγμένη με ένα σεντόνι βρέθηκε η 27χρονη

Όπως έγινε γνωστό, το πτώμα βρέθηκε την Κυριακή μέσα σε χόρτα από μια εθελόντρια που συμμετείχε στις έρευνες και ήταν σε σακούλα από τη μέση και πάνω ενώ το είχαν καλύψει με κλαδιά και ξερά χόρτα. Επίσης υπάρχουν πληροφορίες ότι η 27χρονη ήταν γυμνή και το σώμα της τυλιγμένο με σεντόνι.

Τα ίχνη της κοπέλας, η οποία εργαζόταν σε ξενοδοχείο του νησιού, χάθηκαν το βράδυ της Δευτέρας ενώ την επόμενη ημέρα δηλώθηκε η εξαφάνιση από τον σύντροφό της. Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε ο σύντροφός της στην αστυνομία, η 27χρονη επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του το βράδυ της Δευτέρας και του είπε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ λίγο αργότερα του έστειλε την ακριβή τοποθεσία όπου βρισκόταν προκειμένου να πάει να την πάρει.

Ο σύντροφός της πήγε στο σημείο αλλά δεν βρήκε κανέναν, ενώ και το κινητό της ήταν απενεργοποιημένο. Στη συνέχεια προέβη στη δήλωση εξαφάνισης.

Διαβάστε Επίσης

Κατόπιν, οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη 32χρονου από το Μπαγκλαντές, ο οποίος είναι και ο τελευταίος που την είδε. Ο άντρας φέρεται να είπε ότι συνάντησε την κοπέλα το βράδυ που εξαφανίστηκε, συνευρέθηκαν ερωτικά στο σπίτι του και στη συνέχεια την άφησε σε συγκεκριμένο σημείο το οποίο ερεύνησε η αστυνομία χωρίς όμως να βρει κάτι.

Ωστόσο, ο ίδιος φαίνεται πως έχει σημάδια πάλης και γρατζουνιές πάνω του, ενώ στο κάδρο των ερευνών έχει μπει και ο συγκάτοικός του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο συλληφθείς είχε βγάλει εισιτήριο για να φύγει από τη χώρα.