X

Λάρισα: Αμίλητος στο κελί του ο μητροκτόνος- Εμεινε 12 ώρες με το πτώμα και μετά πήγε για καφέ

Ο δικηγόρος του ισχυρίζεται ότι είναι προφανές ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα

Γράφει: TheToc team

Αμίλητος στο κελί του παραμένει από τη στιγμή που μεταφέρθηκε στις φυλακές, ο 22χρονος που δολοφόνησε τη μητέρα του στη Λάρισα. Δεν έχει ανταλλάξει κουβέντες με τους άλλους κρατούμενους και όπως λένε οι πληροφορίες προσπαθεί να περάσει απαρατήρητος. Στο ίδιο κελί μαζί βρίσκεται και ένα ιερέας ο οποίος θέλησε να τον εξομολογήσει, αλλά ο 22χρονος αρνήθηκε.

Περισσότερα για τη στάση του θα γίνουν γνωστά αύριο, Παρασκευή, όταν μαζί με τον επίσης 22χρονο ξάδερφό του- που κατηγορείται για υπόθαλψη- θα απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή για το φονικό.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν η αιτία του καυγά με τη μητέρα του να είναι τα οικονομικά και το γεγονός ότι δεν μπορούσε να βρει μια σταθερή εργασία. Είναι χαρακτηριστικό ότι για φέτος είχε κλείσει να δουλέψει σεζόν στην Σκιάθο, αλλά λίγο μετά την άφιξή του εκεί… έχασε την δουλειά του και γύρισε στη Λάρισα.



Από εκείνη την ώρα οι καυγάδες ήταν συνεχείς με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας να έχουν καταθέσει ότι όλοι γνώριζαν ότι υπήρχε ένταση στο σπίτι. Αλλά κανείς δεν μπορούσε κανείς να φανταστεί πως ο 22χρονος θα φτάσει στο έγκλημα.

Η διαμονή στο μοναστήρι

Το Πάσχα ακολουθώντας τη συμβουλή της μητέρας του, ο 22χρονος είχε επισκεφτεί μοναστήρι στην Ζάκυνθο, στο οποίο είναι αρχιμανδρίτης συγγενικό του πρόσωπο και έμενε εκεί σχεδόν μια εβδομάδα. Μετά έφυγε για να πιάσει δουλειά.

Διαβάστε Επίσης

Δικηγόρος Θεοδωρόπουλος: Προφανώς πάσχει από ψυχιατρική νόσο

Ο γνωστός ποινικολόγος, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, "Καλημέρα Ελλάδα", για την μητροκτονία στη Λάρισα, καθώς αυτός ανέλαβε την υπεράσπιση του 21χρονου δράστη του στυγερού εγκλήματος.

"Μιλάμε για ένα πρωτοφανές έγκλημα, αφού ο δράστης κατάφερε 21 μαχαιριές στη μητέρα του. Είναι προφανές ότι πάσχει από κάποια ψυχιατρική νόσο", ανέφερε αρχικά και εξήγησε ότι "είναι αδιανόητη η απάθεια του. Πέρασε 12 ώρες στον ίδιο χώρο με ένα πτώμα, πήγε για καφέ μετά το έγκλημα και μετά κάλεσε τον ξάδερφο του για να πετάξουν το πτώμα".

Ο κ. Θεοδωρόπουλος, είπε ότι στην συνάντηση που είχαν, ο 21χρονος του είπε ότι ζήτησε συγνώμη από τον θείο του που είναι ιερέας και ότι έχει μετανιώσει για την πράξη του, την οποία απέδωσε στην οικονομική και ψυχολογική επιβάρυνση που είχε, κυρίως μετά τον χωρισμό των γονιών του που ήταν σε διάσταση.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος, τόνισε πως δεν μιλάμε για οργανωμένη δολοφονία και ότι με βάση τα στοιχεία όλα δείχνουν ότι ήταν πρόχειρα σχεδιασμένη. Επίσης είπε ότι ο πελάτης του υποστηρίζει ότι η μητέρα του τον μισούσε, τον έβριζε και τον πρόσβαλε συνέχεια.

Δείτε το βίντεο: