X

Λεωνίδιο: Πέταξαν αερόστατα με μηνύματα για την Επανάσταση του 1821

Μικροί και μεγάλοι μαζεύτηκαν το Μ. Σάββατο στη Φάμπρικα Πολιτισμού στο Λεωνίδιο όπου πέταξαν αερόστατα αφιερωμένα στα 200 χρόνια της επανάστασης του 1821.

Γράφει: TheToc team

Στην Φάμπρικα Πολιτισμού στο Λεωνίδιο, μαζεύτηκαν σήμερα Μ. Σάββατο το πρωί μεγάλοι και μικροί για να πετάξουν τέσσερα διαφορετικά αερόστατα. Τα τέσσερα μεγάλα αερόστατα ήταν αφιερωμένα στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Όπως αναφέρει το leonidion.gr, στις δηλώσεις του Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας Χαράλαμπος Λυσίκατος μιλά για την Εθνική και ψυχική ανύψωση που συμβολίζουν τα αερόστατα, και για την τιμή στους προγόνους μας που πολέμισαν για την ελευθερία. Στην συνέχεια ο πρόερδρος της ΔΗΚΕΝΚ Δημήτριος Τρούμπας ενημέρωσε ότι αυτή η εκδήλωση θα καθιερωθεί και τα επόμενα χρόνια θα πετούν αερόστατα το πρωί του Μ. Σαββάτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο τέλος της εκδήλωσης μοίρασαν αερόστατα στα παιδιά που είχαν παρευρεθεί στην εκδήλωση και ο ουρανός του Λεωνιδίου πλημμύρισε με αυτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ