
Μπροστά σε ένα τρομαχτικό κι ασυνήθιστο για την περιοχή θέαμα βρέθηκαν οι κάτοικοι στο Λουτράκι, καθώς ψαράδες της περιοχής έπιασαν έναν μεγάλο καρχαρία μήκους 3 μέτρων και τον έβγαλαν στο λιμάνι.
Οι ψαράδες στο αλιευτικό σκάφος στο Λουτράκι Κορινθίας είδαν ότι σε κάποιο από τα δίχτυα που είχαν ρίξει το προηγούμενο βράδυ, είχε πιαστεί ένας γιγάντιος καρχαρίας με μήκος 3 μέτρα.
Μάλιστα, ο καρχαρίας ήταν τόσο μεγάλος και βαρύς, που για τη μεταφορά του χρειάστηκε γερανός, σύμφωνα με τον τοπικό ιστότοπο Korinthostv.gr.
Σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog, η εντυπωσιακή ψαριά έλαβε χώρα ανοιχτά του Κορινθιακού Κόλπου και συγκεκριμένα κοντά στον Φάρο Μαλαγκάβι.
Με το τεράστιο ψάρι να φτάνει σε μήκος τα τρία μέτρα και το βάρος του περίπου τον 1 τόνο, οι ψαράδες έσυραν τον καρχαρία με το σκάφος μέχρι το λιμάνι του Λουτρακίου και αμέσως ειδοποίησαν το Λιμενικό Σώμα.
Εκεί, με τη βοήθεια γερανού, έβγαλαν τον καρχαρία στη στεριά.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr