
Στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας έφτασε νωρίς το πρωί η σορίς του Μίμη Δομάζου, Δομάζου, σκεπασμένη με τη σημαία του Παναθηναϊκού.
Πλήθος κόσμου τον αποχαιρέτισε έξω απ’ το ιστορικό "σπίτι" του Παναθηναϊκού φωνάζοντας "αθάνατος" και το όνομά του, ενώ η τρίτη κόρη του Πόπη Δομαζου, εμφανώς συγκινημένη ευχαρίστησε τον κόσμο για τις εκδηλώσεις αγάπης προς τον "Στρατηγό".
Ο εγγονός του Μίμη Δομάζου, Σταμάτης, άφησε μια μαύρη μπλούζα με τη φράση "αιώνια πιστός" στην οποία ο ίδιος έγραψε με σπρέι "μια ζωή Παναθηναικός, παππού θα σε αγαπώ για πάντα, Σταμάτης".

"Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο. Ο πατέρας μας, ο πατέρας μου, είναι εδώ. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο. Όλη η Ελλάδα θρηνεί. Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο. Σας ευχαριστούμε όλους", τόνισε η κόρη του Μίμη Δομάζου αφήνοντας δύο λουλούδια στο φέρετρο.
Λίγο μετά τις 09:00 η σορός του Μίμη Δομάζου τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης, ενώ η εξόδιος ακολουθία θα ξεκινήσει στις 15:00. Ακολούθως η ταφή θα γίνει στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr