Follow us

Ο δημοσιογράφος Τσιλιπουνιδάκης, οι νονοί της νύχτας και η ΕΥΠ: Τι αποκαλύπτουν τα μηνύματα του δολοφονημένου Μήτσου

Από τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento, προκύπτει σύνδεση του δημοσιογράφου με τους νονούς της νύχτας και τα κυκλώματα της ΕΥΠ

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΛΙΠΟΥΝΙΔΑΚΗΣ

Ο δημοσιογράφος του life style και των σελέμπριτι Νίκος Τσιλιπουνιδάκης, κουμπάρος του πρατηριούχου Γ. Μήτσου που δολοφονήθηκε, φαίνεται ότι ήταν ο σύνδεσμος του νονού της νύχτας με τις μυστικές υπηρεσίες. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento που παρουσίασε τις επικοινωνίες του δημοσιογράφου με άνθρωπο στην ΕΥΠ και οι οποίες βρέθηκαν στο κινητό τηλέφωνο του Μήτσου.

Αν και όλοι ξέρουν ότι η "ειδίκευση" του Νίκου Τσιλιπουνιδάκη ήταν οι παραλίες της Μυκόνου και οι δραστηριότητες των rich and famous, πλέον αποκαλύπτεται και μια άλλη δραστηριότητα.

Ο δημοσιογράφος εµφανίζεται να παρέχει εξυπηρετήσεις στον δολοφονηθέντα έµπορο καυσίµων και κουµπάρο του, Γ. Μήτσου και μέσω των επαφών του με την ΕΥΠ να ζητάει πληροφορίες για το κατά πόσο βρίσκονται υπό παρακολούθηση συγκεκριµένοι τηλεφωνικοί αριθµοί. Αφού ενημερώνεται, αποστέλλει τις πληροφορίες στον άνθρωπο που εκτελέστηκε από µαφιόζους στο βενζινάδικο της ανατολικής Αττικής.

Δηλαδή ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης ρωτάει τον άνθρωπό του στις µυστικές υπηρεσίες να του επιβεβαιώσει ή να του διαψεύσει αν οι αριθµοί που του έχει δώσει για έλεγχο ο Γ. Μήτσου είναι "επισυνδεδεµένοι" και στη συνέχεια στέλνει στον νονό της νύχτας τα µηνύµατα που έχει ανταλλάξει µε την υπάλληλο της ΕΥΠ. Ετσι ο Μήτσου γνωρίζει αν τον παρακολουθούν και καθορίζει τις κινήσεις του.

Ο δημοσιογράφος Τσιλιπουνιδάκης, οι νονοί της νύχτας και η ΕΥΠ: Τι αποκαλύπτουν τα μηνύματα του δολοφονημένου Μήτσου

Τα τηλέφωνα υπό παρακολούθηση

Σύµφωνα µε τις αποκαλύψεις του Documento, το πρόσωπο µε το οποίο επικοινωνεί στην ΕΥΠ ο Ν. Τσιλιπουνιδάκης ονοµάζεται Αγγελική.

Οπως προκύπτει από τις συνοµιλίες του δηµοσιογράφου µε την Αγγελική- που ανασύρθηκαν από το κινητό του Γ. Μήτσου µετά τη δολοφονία του- η υπάλληλος της ΕΥΠ ενηµερώνει τον Ν. Τσιλιπουνιδάκη για τηλεφωνικές συνδέσεις που τέθηκαν σε επισύνδεση:

"Αγγελική: Να µην ανησυχείς. Σήµερα έχω µια καλή πηγή και τέλος.

Τσιλιπουνιδάκης: Οχι απλά νοµίζει ότι σου είπα για αυτόν.

Αγγ.: ∆εν τους νοιάζει ποιος αρκεί να ισχύει. Οχι ρε.

Τσ.: Κ δεν ήθελε… anyway Οχι ρε… Με τίποτα!!!!

Αγγ.: Οκ. Ελα έστειλαν το τηλέφωνο άµεσα και ξεκινάει µέχρι το απόγευµα η παρακολούθηση! θα το έχουν στενό µαρκάρισµα πρωί βράδυ live είναι πολύ σοβαρά τα παιδιά και ο επικεφαλής στο τµήµα Ναρκωτικών θα βγει ζουµί εκτιµώ".

documento Τσιλιπουνιδάκης

Στη δεύτερη συνοµιλία Τσιλιπουνιδάκη και Αγγελικής- η οποία επίσης βρέθηκε στο κινητό του Μήτσου- η Αγγελική της ΕΥΠ ενηµερώνει τον δηµοσιογράφο ότι ένα τηλέφωνο για τον οποίο την έχει ρωτήσει δεν παρακολουθείται, τον ρωτάει τι µπορούν να δίνουν σε κάποια κοπέλα. Πιθανώς η Αγγελική αναφέρεται σε χρήµατα, ενώ ο Τσιλιπουνιδάκης της απαντάει ότι πρέπει να ρωτήσει τον Γιώργο. Από τη συνοµιλία προκύπτει ότι ο Γιώργος είναι πιθανότατα ο Μήτσου:

"Αγγελική: Ωραία. Θα πάρω την κοπέλα µε τα αραβικά να την ενηµερώσω. Και µιλάµε αλλά δεν θα κάνουµε πασαλείµµατα. Σοβαρή δουλειά. Τί µπορούµε να της δίνουµε; Πρέπει να ξέρω για να της κάνω πρόταση.

Διαβάστε Επίσης

Τσιλιπουνιδάκης: Πρέπει να ρωτήσει Γιώργο για αυτό. Αλλά να σου πω κ το εξής… αν πάρουµε καλή διαφήµιση το γαµάµε!

Αγγ.: Το τηλ της φίλης είναι οκ. Το δεύτερο που έδωσες δεν είναι στο σύστηµα π µπορούµε να τσεκάρουµε. Αν είναι αλλού δεν ξέρω".

documento Τσιλιπουνιδάκης

Οι πληροφορίες για τη γνωστή "Βαγγελιώ"

Νίκος Τσιλιπουνιδάκης

Στα άλλα μηνύματα που βρέθηκαν στο κινητό τηλέφωνο του δολοφονηθέντος Γ. Μήτσου, ο δηµοσιογράφος Ν. Τσιλιπουνιδάκης εµφανίζεται να ζητάει από την Αγγελική της ΕΥΠ πληροφορίες για την αστυνοµικό Ευαγγελία Γεωργακοπούλου, η οποία επίσης υπηρετούσε στις µυστικές υπηρεσίες αλλά πλέον έχει επιστρέψει στην αστυνοµία. Πρόκειται για τη "Βαγγελιώ" της ΕΥΠ, η οποία σύµφωνα µε άλλο ρεπορτάζ του Documento, είναι εκείνη η οποία έχει εκπαιδεύσει την οµάδα που χειριζόταν το κακόβουλο λογισµικό Predator.

"Τσιλιπουνιδάκης: Γεωργακοπούλου Ευαγγελία ΕΥΠ. Την ξέρεις;;;;

Αγγελική: Ναι. Ολοι την ξέρουν

Τσ.: Τι παίζει;;;

Αγγ.: Βρώµικη πολύ. Την είχαν κρυµµένη για µήνες εκτός ΕΥΠ. Είχε καταγγελίες και πειθαρχικά µε αστυνοµ

Τσ.: Ελα ρε…

Αγγ.: Είναι παιδί της πρεσβείας. Ηταν. Τώρα δεν ξέρω επειδή ακούσθηκε άσχηµα το όνοµα της".

"Αγγελική: Αυτή την είχε στείλει το Μαξίµου µόλις ήρθε η Ν∆ να γίνει ∆ντρια. Ωστόσο κάτι της βρήκαν κ έµεινε υποδντρια µέχρι τέλους. Είναι άθλια βρίζει τον κόσµο υποτιµά σαν νταής δεν είναι γυναίκα. Ξαφνικά από κει π ήταν παντοδύναµη εξαφανίσθηκε!!! Εµαθα πως τελεσιδίκησαν κάτι καταγγελίες εναντίον της κ αναγκάστηκαν να την µαζέψουν µέχρι ν περάσει η µπόρα. Οταν γύρισε ήταν µε κοµµένα φτερά φουλ αλλαγµένη. Τώρα απλώς περνάει την ώρα της ξέρει πως δεν θα προαχθεί κ προσπαθεί να κάνει έξω κονέ κυρίως µε πρεσβεία. Πουληµένο τοµάρι".

Διαβάστε Επίσης

Οι αρχές απέσπασαν από το κινητό τηλέφωνο του Γ. Μήτσου ακόµη µια συνοµιλία του Ν. Τσιλιπουνιδάκη µε την υπάλληλο-σύνδεσµό του στην ΕΥΠ. Και αυτός ο διάλογος εστάλη από τον δηµοσιογράφο σε µορφή φωτογραφίας στον δολοφονηθέντα ιδιοκτήτη του βενζινάδικου στα Γλυκά Νερά. Σε αυτήν τη συνοµιλία Τσιλιπουνιδάκη – Αγγελικής που βρέθηκε στο τηλέφωνο του Μήτσου γίνεται αναφορά στη ∆ιεύθυνση ∆ιαχείρισης και Ανάλυσης Πληροφοριών και στον διοικητή της, για τον οποίο ο δηµοσιογράφος της έχει ζητήσει πληροφορίες

Ο διάλογος Τσιλιπουνιδάκη και Αγγελικής

"Τσιλιπουνιδάκης: Ποοος. Ok.

Αγγελική: Αυτή ρε είναι η σοβαρή υπηρεσία πια. ΕΥΠ τελος.

Τσ.: Ok?????

Αγγ.: Στο Περιστέρι

Τσ.: Ri???

Αγγ.: Εκεί είναι η ∆Ι∆ΑΠ. Ενας βρωµιάρης µπάτσος είναι δντης. Για λαθρεµπόριο καύσιµα η υπόθεση. αυτά

Τσ.: Ποιος;;; Τώρα δηλαδή;;; Τον ακούνε;;;".

Οι επικοινωνίε Μήτσου και Τσιλιπουνιδάκη

Η επικοινωνία Μήτσου και Τσιλιπουνιδάκη, γράφει η εφημερίδα, προκύπτει από τα προσωπικά μηνύματα που έστελνε ο νονός της νύχτας στον δημοσιογράφο.

Από τις συνοµιλίες που απέσπασαν από το κινητό του Μήτσου οι αρχές, προκύπτει ότι ο δολοφονηθείς επιχειρηµατίας ζητάει από τον Ν. Τσιλιπουνιδάκη να ελεγχθούν ορισµένοι τηλεφωνικοί αριθµοί ώστε να φανεί αν βρίσκονται υπό παρακολούθηση από τις µυστικές υπηρεσίες.

Στις 26 Μαΐου 2022, δηλαδή λιγότερο από ένα µήνα πριν από τη δολοφονία του, ο Μήτσου στέλνει στον Τσιλιπουνιδάκη µήνυµα στο οποίο αναφέρει:

"Να ξέρεις ο επικεφαλής στη ∆ίωξη Αθηνών στα ναρκω.. είναι δικός του, τον προστατεύει µε τον µήνα".

Τέσσερις µέρες µετά ο Μήτσου στέλνει στον Τσιλιπουνιδάκη ένα κινητό τηλέφωνο, ζητώντας του να το δώσει πιθανότατα στην Αγγελική για να το ελέγξει. Το µήνυµά του προς τον δηµοσιογράφο αναφέρει: "6946… δωσ’της και αυτό το νούµερο να το δει. Είναι ο υπηρεσίας που σου είχα πει. Να µας πει αν τον άκουγαν κι αυτόν ή τον ακούνε".

Και στις 17 Ιουνίου 2022, µόλις µία ηµέρα πριν από την εκτέλεσή του, ο Μήτσου ζητάει από τον Τσιλιπουνιδάκη να στείλει στην Αγγελική το τηλέφωνό και κάποιου άλλου ατόµου το οποίο δεν κατονοµάζει, ώστε να γίνει επανέλεγχος, για το κατά πόσο παρακολουθούνται. Το µήνυµα γράφει: "Στείλε στην Αγγελική να κοιτάξει ξανά το τηλέφωνο µου στην ΕΥΠ 69466… και ένα δεύτερο που είναι κάποιου που θέλω να δω 69494…".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΩΝ NEWS YORK TIMES 21 Μαρ 2023 | 12:13

ΠΑΣΟΚ: Χέρι χέρι δούλευαν ΕΥΠ - Predator, όπως προκύπτει από την παρακολούθηση του στελέχους του Facebook

Με σχόλιό του το ΠΑΣΟΚ αναφέρεται στο δημοσίευμα των new York Times. " Ταύτιση ΕΥΠ-Predator προκύπτει από την παρακολούθηση της κας Seaford".

ΑΡΤΕΜΙΣ ΣΙΦΟΡΝΤ 21 Μαρ 2023 | 09:59

Αντιδράσεις από τις αποκαλύψεις των NYT: Παρακολουθούσαν μέσω ΕΥΠ και Predator στέλεχος του Facebook

Η Άρτεμις Σίφορντ, η οποία ήταν πρώην στέλεχος του Facebook αλλά σύμβουλος της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, έπεσε θύμα παρακολούθησης από ΕΥΠ και Predator, όπως αναφέρουν οι ΝΥΤ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ 19 Μαρ 2023 | 08:49

"Μαρία Τσάλλα": "Χειρίστρια" Ελλήνων η κατάσκοπος - Πώς δρούσε για να μεταφέρει πληροφορίες στη Ρωσία

Τον ρόλο της "χειρίστριας" στρατολογημένων αξιωματούχων της Ελλάδας είχε η "Μαρία Τσάλλα" - Πώς την ανακάλυψε η ΕΥΠ - Η απάτη με το νεκρό μωρό και το μαγαζί στην οδό Τζαφέρη στο Γκάζι

ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΥΟ «ΚΑΛΑΘΙΩΝ» ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ 18 Μαρ 2023 | 15:32

Στην τελική ευθεία "πασχαλινό καλάθι" και "καλάθι του νονού"

Το "πασχαλινό καλάθι" ουσιαστικά θα πάρει τη θέση του "καλαθιού της Σαρακοστής".

ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ 17 Μαρ 2023 | 22:00

"Μαρία Τσάλλα": Η Ιρίνα Σμίροβα ήταν η "νονά" των κατασκόπων της Ρωσίας

Τον περασμένο Ιανουάριο η ΕΥΠ την εντόπισε. Φαίνεται όμως πως την ίδια περίπου περίοδο έφυγε η ίδια από τη χώρα μας.

ΕΜΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ 17 Μαρ 2023 | 20:32

Αποκαλύψεις για τη Ρωσίδα κατάσκοπο: "Μιλούσε καλά ελληνικά και πλήρωνε με 100ευρα", λέει η Μιλένα Αποστολάκη

Η Μιλένα Αποστολάκη, ήταν γειτόνισσα με την "Μαρία Τσάλλα" ή Ιρίνα Αλεξάντροβνα Σμίρεβα που ήταν το πραγματικό όνομα της Ρωσίδας κατασκόπου

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ 17 Μαρ 2023 | 20:03

"Μαρία Τσάλλα": Δημότης Αλιβερίου η Ρωσίδα κατάσκοπος - Αυτό είναι το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που είχε

Η "Μαρία Τσάλλα" το 2018 εξέδωσε ληξιαρχική πράξη γέννησης χρησιμοποιώντας τα στοιχεία βρέφους που πέθανε στη γέννα, με ημερομηνία γέννησης και θανάτου Δεκέμβριο του 1991

ΣΤΟ MEGA 17 Μαρ 2023 | 18:16

"Πολύ καλός άνθρωπος, βοηθούσε σε όλα" - Τι λέει η υπάλληλος της "Μαρίας Τσάλλα" που της χάρισε το μαγαζί στο Παγκράτι

Η υπάλληλος που εργαζόταν στο μαγαζί της Ρωσίδας κατασκόπου από τον Δεκέμβριο είπε ότι ο άνθρωπος που εκείνη γνώρισε ήταν χαμηλών τόνων και υπεράνω υποψίας

ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ 17 Μαρ 2023 | 12:45

Τι δουλειά είχε στην Αθήνα η Ρωσίδα κατάσκοπος "Μαρία Τσάλλα" - Πώς οι illegals διεισδύουν στην τοπική κοινωνία

Η κατασκοπεία με τη μέθοδο των illegals είναι μία μέθοδος η οποία έχει διαπιστωθεί και σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΕΥΠ 17 Μαρ 2023 | 07:22

Η κρυφή ζωή της Ρωσίδας κατασκόπου στο Παγκράτι - Πώς εντοπίστηκε η Ιρίνα που έγινε "Μαρία Τσάλλα"

Η 32χρονη "Μαρία Τσάλλα" με τα ελληνικά έγγραφα είναι η 35χρονη κατάσκοπος Ιρίνα Αλεξάντροβα Σμίρεβα από τη Ρωσία, όπως αποκάλυψε η ΕΥΠ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 16 Μαρ 2023 | 21:20

Πώς η ΕΥΠ έφτασε στα ίχνη της "Μαρίας Τσάλλα": Το πιστοποιητικό νεκρού μωρού και ο γάμος με Ρώσο κατάσκοπο

Τι είπε στην υπάλληλο, τον σύντροφο και τον σπιτονοικοκύρη της φεύγοντας από την Ελλάδα η "Μαρία Τσάλλα".

ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1990 16 Μαρ 2023 | 20:06

Οταν διάσημος Ρώσος τηλεπαρουσιαστής και προπαγανδιστής του Πούτιν έδινε 20.000 δολ. για συμβόλαιο θανάτου

Γνωστός Ρώσος τηλεπαρουσιαστής έψαχνε δολοφόνο με αμοιβή 20.000 δολάρια για να δολοφονήσει γνωστό παράγοντα του οργανωμένου εγκλήματος

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 16 Μαρ 2023 | 18:47

ΕΥΠ: Αυτή είναι η Ρωσίδα κατάσκοπος "Μαρία Τ." - Εμφανιζόταν ως Ελληνίδα φωτογράφος με μαγαζί στο Παγκράτι - Διέφυγε στη Ρωσία

Η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών "ξεσκέπασε" μια γυναίκα, η οποία με το όνομα Μαρία Τ. εμφανιζόταν ως Ελληνίδα φωτογράφος και ιδιοκτήτρια καταστήματος ειδών χειροτεχνίας και πλεκτικής στο Παγκράτι