Ο Στάθης Παπαχριστοφίλου, πρώην μπάτλερ της τέως βασιλικής οικογένειας, αποκάλυψε άγνωστες στιγμές του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου με τη σύζυγό του και τα παιδιά του.
Αρχικά, αναφέρθηκε στη συνέντευξη από την οποία πέρασε στο σπίτι της οικογένειας, στο Πόρτο Χέλι, σημειώνοντας ότι "η χημεία μεταξύ μας ήταν αυτόματη και η συνεργασία μας συνεχίστηκε για περίπου δύο χρόνια".
Χαρακτήρισε δε εξαιρετικό τον τρόπο συμπεριφοράς του τέως βασιλιά και της Άννας Μαρίας απέναντι σε όλο το προσωπικό. "Η ευγένεια, η καλοσύνη και η λεπτότητα με την οποία μας φέρθηκαν, είναι κάτι που το ομολογούν οι πάντες" είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του Mega "Πάμε Δανάη".
Όπως σημείωσε, υπήρξαν υποδειγματικοί γονείς και παππούδες. "Ο δεσμός και η τρυφερότητα που είχαν με όλα τα μέλη της οικογένειας ανεξαιρέτως, ήταν ένα παράδειγμα προς μίμηση. Η τρυφερότητα και η αγάπη ξεχείλιζε σε αυτό το σπίτι" τόνισε ο κ. Παπαχριστοφίλου.
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη ρουτίνα του ζευγαριού, υπογραμμίζοντας ότι ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος ενημερωνόταν συνεχώς και από όλα τα μέσα για τις ειδήσεις. Αυτό που τον εντυπωσίαζε, όπως είπε, είναι ότι ο έκπτωτος μονάρχης δεν έκανε ποτέ το παραμικρό σχόλιο καθώς και ότι η συνεργασία του μαζί με την οικογένεια ήταν πολύ πιο εύκολη από ότι περίμενε.
"Ήταν ένας άνθρωπος με έμφυτη κομψότητα, είχε απόλυτη γνώση της μόδας, των αξεσουάρ και του τι ακριβώς ταιριάζει στον ίδιο" πρόσθεσε.

Κατά τον ίδιο, το μότο που χαρακτήριζε την Άννα Μαρία ήταν το "simplicity is grace", δηλαδή η απλότητα έχει μεγαλείο.
"Ήταν εξήντα χρόνια μαζί. Δεν υπάρχει πιο λαμπρό παράδειγμα συντροφικότητας. Αποδέκτης της τρυφερότητας της Άννας – Μαρίας ήταν κυρίως ο σύζυγός της και αυτό ήταν απόλυτα αληθινό και απόλυτα βαθύ", υπογράμμισε.
Συμπλήρωσε τέλος ότι το ζευγάρι μεταλαμπάδευσε στα παιδιά και στα εγγόνια του την αγάπη για την Ελλάδα, και για αυτό τον λόγο μιλούσαν ελληνικά στο σπίτι.
Δείτε το βίντεο:
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr