
Αποκαλυπτικές φωτογραφίες που εντοπίστηκαν σε κινητά τηλέφωνα αλλά και σε social media, των δραστών του ομαδικού βιασμού του 15χρονου στο Ίλιον, δείχνουν ναρκωτικά και όπλο- ένα πιστόλι συγκεκριμένα- προσθέτοντας επιπλέον στοιχεία στη φρικιαστική αυτή υπόθεση.
Ειδικότερα, το TheTOC φέρνει στη δημοσιότητα δύο φωτογραφίες, οι οποίες απεικονίζουν έναν από τους δράστες του βιασμού, χωρίς να έχει διευκρινισθεί για ποιον από όλους πρόκειται, ενώ στα χέρια του κρατά ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο ινδικής κάνναβης και στην άλλη ένα πιστόλι.
Οι φωτογραφίες εμπεριέχονται στη δικογραφία που έχει σχηματισθεί. Η κατοχή ναρκωτικών ουσιών και τα όπλα που βρέθηκαν στις φωτογραφίες, προσθέτουν μια νέα διάσταση στην υπόθεση, καθώς δείχνουν ότι η δράση της συμμορίας επεκτείνονταν και πέραν της σεξουαλικής κακοποίησης των συμμαθητών τους ή του συμμαθητή τους, χωρίς ακόμα να είναι σαφές τι ακριβώς επεδίωκαν και πώς κατάφεραν να παρασύρουν τον 15χρονο.
Ορισμένοι εκ των συνηγόρων επικαλούνται τα συνθήματα που ακούγονται στα φρικιαστικά βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει και βρίσκονται στη δικογραφία- χωρίς ακόμα να είναι σαφές πόσα είναι αυτά τα βίντεο που διακινούσαν μέσω των social media- ότι πίσω από τη δράση της συμμορίας υπάρουν οπαδικά κίνητρα. Ομως η έρευνα της υπόθεσης είναι σε εξέλιξη και είναι πολύ νωρίς να βγούν συμπεράσματα. Το βέβαιον είναι ότι τα βίντεο είναι φριχτά και ακόμα και οι αστυνομικοί σοκαρίστηκαν που τα είδαν, ενώ σε δήλωσή του ο συνήγορος του θύματος είπε ότι δεν άντεξε να δει και δεύτερη φορά...


Προφυλακιστέοι ακόμα δύο ανήλικοι
Παράλληλα, προφυλακιστέοι κρίθηκαν το πρωί της Τρίτης και άλλοι δύο ανήλικοι για τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου στο Ίλιον, μετά την απολογία τους στον ανακριτή.
Υπενθυμίζεται ότι, το Σάββατο απολογήθηκαν ακόμα τέσσερις ανήλικοι, εκ των οποίων οι τρεις κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και ο τέταρτος ανήλικος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικους όρους, λόγω ηλικίας, καθώς για λίγες μέρες δεν είχε συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του.
Εν τω μεταξύ, εκτός των συνόρων, αναζητούν τα ίχνη του ενός ανήλικου κατηγορούμενου για τον βιασμό του 15χρονου, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, που ερευνούν τη σοκαριστική υπόθεση.
Εκτιμούν ότι το αγόρι, σε μια προσπάθεια να αποφύγει τη σύλληψη έχει βρει καταφύγιο στην πατρίδα του στην Αλβανία.
Σήμερα αναμένεται να βρεθούν ενώπιον του ανακριτή δύο ακόμα ανήλικοι συλληφθέντες, που αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες. Τρεις από τους 15χρονους, έχουν προφυλακιστεί από το Σάββατο, ενώ ένα ακόμα αγόρι αφέθηκε ελεύθερο με περιοριστικούς όρους, καθώς δεν είχε συμπληρώσει τα 15 έτη για λίγες ημέρες.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr