X

Πετράλωνα: Ο πατέρας των παιδιών που καταγγέλλουν τον ομαδικό βιασμό τους δείχνει τον συγγραφέα: "Αυτός φταίει για όλα" [Βίντεο]

Ο πατέρας από τα Πετράλωνα απαντάει με γραπτό μήνυμα στις κατηγορίες του γιου του για βιασμό από αυτόν και από φίλους του, δείχνοντας ως κύριο υπαίτιο τον συγγραφέα και τη σύζυγό του.

Γράφει: TheToc team

Έλυσε τη σιωπή του ο πατέρας στα Πετράλωνα, ο οποίος κατηγορείται από τον 17χρονο γιο του και την 22χρονη κόρη του, για τον βιασμό τους, τόσο από τον ίδιο όσο και από τους φίλους του, υπό την ανοχή και γνώση της μητέρας τους. Έχουν μάλιστα καταθέσει και μήνυση εναντίον της.

Ο πατέρας που κατηγορείται για τις πράξεις αυτές, απάντησε με γραπτό μήνυμα από το κινητό του τηλέφωνο στον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό, ο οποίος από την πλευρά του το διάβασε αποκλειστικά στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα”.

Αρνείται τις κατηγορίες και τονίζει πως υπεύθυνος για όλα αυτά είναι ο συγγραφέας, που αποκάλυψε την υπόθεση και έκανε μαθήματα στον γιο του. Καταγγέλλει πως χειραγώγησε τα παιδιά του, συνεργάστηκε με τη μητέρα του και είχε σκοπό την εξόντωσή του. Ψυχική και οικονομική.

Πιο αναλυτικά, ο πατέρας του 17χρονου αναφέρει στο μήνυμά του:

"Ότι θα σου γράψω είναι 100% αληθινά. Αυτό θα το διαπιστώσεις και στην πορεία των εξελίξεων. Κρίμα σε όσους με κατακρίνουν χωρίς να ξέρουν τι έχει συμβεί”, γράφει αρχικά και συνεχίζει:

Διαβάστε Επίσης

"Όλα είναι δημιούργημα φαντασίας του συγγραφέα- δασκάλου-λογοτέχνη. Όλα ξεκίνησαν όταν ο άνθρωπος αυτός μπήκε στην οικογένειά μου για να κάνει ιδιαίτερα μαθήματα στον γιο μου. Σιγά-σιγά και με δόλο, μαζί με την συναίνεση της μητέρας των παιδιών μου και συζύγου μου, κατάφερε να χειραγωγήσει τα παιδιά μου και την ίδια τους τη μητέρα.

Στόχο είχε να με εξοντώσει, ψυχικά και οικονομικά γνωρίζοντας και χρησιμοποιώντας την αδυναμία μου για τα παιδιά μου. Σε συνεργασία με τη μητέρα τους, ξεκίνησαν έναν άσχημο και ανήθικο πόλεμο εναντίον μου.

Έριξαν στη "φωτιά” τον γιο μου. Όταν κατάλαβαν πως δεν προχώρησαν όπως θα ήθελαν, χρησιμοποίησαν και τα άλλα δύο μου παιδιά (κορίτσια). Εδώ κλείνει το Α΄κεφάλαιο.

Διαβάστε Επίσης

Κατόπιν, όταν είδε ο Κρεμνιώτης, ο συγγραφέας, ότι οι Αρχές και οι δικαστές δεν είχαν στοιχεία εναντίον μου, αφού οι καταγγελίες ήταν αντιφατικές και μη πραγματικές, αναγκάστηκε να προχωρήσει στο έργο του χρησιμοποιώντας και τη μητέρα τους.

Αυτό είναι ένα πολύ μικρό κομμάτι. Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει η Δικαιοσύνη στην οποία έχω απόλυτη εμπιστοσύνη”.

Κλείνοντας ανέφερε: "Θέλω τέλος να αποκαλύψω άλλο ένα ψέμα που έχει διαρρεύσει. Το καφέ στα Άνω Πετράλωνα ανήκει στην αδερφή του συγγραφέα…”.