X

Ποιοι είναι οι "Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς" που... μοιράζουν πρόστιμα: Θέλουν να ενημερώσουν και τον ΟΗΕ

Ποιοι είναι οι ψεκασμένοι Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς που πείθουν αφελείς πολίτες και κόβουν... πρόστιμα εκατομμυρίων σε εκπαιδευτικούς και γιατρούς.

Γράφει: TheToc team

Από την πίσω πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου οδηγήθηκε στο γραφείο του εισαγγελέα η 51 ετών αρνήτρια – φυσιοθεραπεύτρια που, αν και σε αναστολή εργασίας ως ανεμβολίαστη, συνέχιζε να πηγαίνει κανονικά στη δουλειά της.

Πρόκειται για τη γυναίκα που ταμπουρώθηκε στο φυσιοθεραπευτήριο του ΚΑΠΗ και χρειάστηκε οι αστυνομικοί να σπάσουν την πόρτα για να προχωρήσουν στη συνέχεια στη σύλληψή της.

Διαβάστε Επίσης

Η φυσιοθεραπεύτρια επικαλείται τους "Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς", όπως και ο πατέρας από τη Θέρμη που έριξε πρόστιμο... 2,7 εκατ. ευρώ στη διευθύντρια του σχολείου.

Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Ηρακλείου η αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμου Μινώα Πεδιάδος, Όλγα Δραμουντάνη, η φυσικοθεραπεύτρια επικαλείται δηλώσεις των Ελλήνων Αυτοχθόνων Ιθαγενών και κόβει... πρόστιμα. Συγκεκριμένα ζητά από τον δήμαρχο, τους αντιδημάρχους, τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου και υπηρεσιακούς παράγοντες, να της καταβάλουν "πρόστιμο" ύψους δέκα εκατομμυρίων ευρώ ο καθένας.

"Τις δηλώσεις αυτές τις υπογράφουν τρεισήμισι χιλιάδες άτομα, ενώ κοινοποιούνται και στον πρωθυπουργό" προσέθεσε η κ. Δραμουντάνη.

Η 51 ετών φυσιοθεραπεύτρια είναι μία από τις πολλές περιπτώσεις αρνητών – Ελλήνων Αυτοχθόνων Ιθαγενών, που καταγράφονται καθημερινά σε δημόσιες υπηρεσίες, σχολεία, τράπεζες κ.α.

Ποιοι είναι οι "Αυτόχθονες"

Πίσω από τους "Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς" είναι σαφές ότι υπάρχει οργανωμένη ομάδα, η οποία, μάλιστα, στην ιστοσελίδα της παρέχει σειρά εγγράφων, διαφορετικών ανά περίπτωση, με την διευκρίνιση ότι τα κείμενα που επιδίδονται "τα υπογράφουμε ομαδικά σε μια λίστα ονομάτων".

Ενδεικτικά υπάρχουν δηλώσεις για την αναστολή εργασίας στο Δημόσιο, προς τους εισαγγελείς και προς διευθυντές και προϊσταμένους τραπεζών, κ.α.

Προς τους τελευταίους, μάλιστα, η "ενημερωτική επιστολή – σύμβαση" ξεκινά ως εξής:

"Κατ΄ εξουσιοδότηση περισσοτέρων των 1.000 Τοπικών Επιτροπών σε όλη την Ελλάδα σας γνωστοποιούμε την παρούσα επιστολή με την Σύμβαση που ακολουθεί. Η παρούσα επιστολή – Σύμβαση απευθύνεται σε όλους εσάς, που εν γνώσει ή εν αγνοία σας, είστε ως φυσικά πρόσωπα και άμεσα εμπλεκόμενοι, στην μεγαλύτερη απάτη που έζησε ποτέ η ανθρωπότητα…"

Μάλιστα, μέσω της "Σύμβασης" οι Αυτόχθονες μοιράζουν πρόστιμα και... ποινές:

Αντί αμοιβής

Όλα αυτά με το αζημίωτο καθώς, η διαδικασία όσο αβάσιμη και αστεία μπορεί να φαίνεται, έχει συγκεκριμένο κόστος. Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα:

"Εξουσιοδοτούμε κάποιον να κάνει αυτός τις ενέργειες για λογαριασμό μας (συνήθως είναι το άτομο που συγκεντρώνει τα στοιχεία). Ενδεικτικό κόστος για κάθε άτομο αν συμμετέχει σε λίστα με πολλά άτομα, είναι 20 ευρώ έκαστος για να καλυφθούν τα έξοδα του δικαστικού επιμελητή προς 20+ κατευθύνσεις, των φωτοτυπιών, των μεταφράσεων για έντυπα που απευθύνονται εκτός Ελλάδος, όπως και για την πληρωμή των ανθρώπων που κάνουν τις γραφειοκρατικές εργασίες".

Δίδονται, ωστόσο, οδηγίες για όσους θέλουν να καταθέσουν μόνοι τους τα έγγραφα:

"Θα πρέπει να ανακαλέσετε όλους τους αντιπροσώπους σας Βουλευτές , Κυβέρνηση, Δικαστική Λειτουργία, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Περιφέρειες και όλους τους Δήμους της Ελληνικής Επικράτειας. Στην συνέχεια να ενημερώσετε τα Ηνωμένα Έθνη ,το ΝΑΤΟ, την Παγκόσμια Τράπεζα, το ΔΝΤ και όπου αλλού χρειάζεται.

Επίσης θα αναλάβετε στο ολόκληρο το κόστος των επιδόσεων με δικαστικό επιμελητή".