Δέκα μέρες έχουν περάσει από την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία κατηγορείται για την δολοφονία της κόρης της, Τζωρτζίνας, ενώ παράλληλα "τρέχουν" οι έρευνες και για τα αίτια θανάτου των άλλων δύο παιδιών της.
Όλο αυτό το χρονικό διάστημα βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, δηλώνοντας αθώα, οργανώνοντας την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει και δίνοντας συνεντεύξεις.
Χθες, δύο μέσα ενημέρωσης, η εφημερίδα Πελοπόννησος και η εκπομπή του STAR "Αλήθειες με τη Ζήνα", φιλοξένησαν δηλώσεις της 33χρονης.
Το δημοσίευμα της εφημερίδας μετέφερε μεταξύ άλλων πως η κατηγορούμενη ξέσπασε σε κλάματα για τον χαμό των κοριτσιών αλλά και για την δεινή θέση στην οποία βρίσκεται, επιβεβαιώνοντας πως σκοπεύει να καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης.
"Ναι, θα το κάνουμε. Αν και υπάρχει δυσκολία σε τεχνικούς συμβούλους που απαιτούνται. Με το ζόρι, αλλά θα γίνει. Είπε ο υπουργός Υγείας ότι θα κινηθεί νομικά αν δυσφημιστούν γιατροί και ξαφνικά μαζεύτηκαν όλοι. Αλλά, θα γίνει με τεχνικούς συμβούλους, για να ενισχυθεί το αίτημα όπως πρέπει" σημείωσε χαρακτηριστικά.
Όπως είπε, είναι "πολύ χάλια ψυχολογικά", προσθέτοντας πως δεν περίμενε "ότι τα πράγματα θα φτάνανε εδώ που φτάσανε". Εκτίμησε ότι η αλήθεια στο τέλος θα λάμψει, δηλώνοντας βέβαιη πως και τα τρία παιδιά της "ξέρουν τι μάνα είχανε".
Η Ρούλα Πισπιρίγκου, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και όταν την ρώτησαν για το πώς είναι η ζωή στις φυλακές, με εκείνην να απαντά ότι έχει χάσει επτά κιλά, "αφού δεν πάει τίποτα κάτω". Μόνο της στήριγμα η οικογένειά της, καθώς ο εν διαστάσει πλέον σύζυγός της έχει πάρει σαφείς αποστάσεις. "Εντάξει, φάνηκε ο άνθρωπος, ουδέν σχόλιον" είπε για τον 30χρονο.
Δολοφονία Τζωρτζίνας: "Δεν θα αποδειχθεί κάτι τέτοιο"
Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του STAR δηλώνει με σιγουριά πως δεν μπορεί να βρει κάτι κακό που μπορεί να έκανε στα παιδιά της, ενώ εκφράζει τη δυσαρέσκειά της με το γεγονός πως άνθρωποι που δεν την ξέρουν, την παρουσιάζουν ως τέρας.
"Κατηγορούμαι για το θάνατο της Τζωρτζίνας, με ενδείξεις… Θεωρώ και πιστεύω μέσα μου ότι δεν θα αποδειχθεί κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει. Από εμένα δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, από κανέναν δηλαδή. Δεν μου περνάει καν από το μυαλό" σχολίασε.

Το παράπονό της από τον Μάνο Δασκαλάκη
Η συζήτηση φυσικά και σε αυτή τη συνέντευξη εστιάστηκε σε μεγάλο βαθμό στον Μάνο Δασκαλάκη, με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να αποκαλύπτει πως ο 30χρονος ζει πλέον στην Αθήνα με την καινούργια του σχέση και πλέον δεν έχει καμία επικοινωνία μαζί της.
"Είπα ότι δε θα σχολιάσω τη στάση του Μάνου. Αυτό είπα και στους δικηγόρους και αυτό είπα να πουν προς τα έξω. Αφού με ρωτάς όμως… Ο Μάνος… Δεν έχω επικοινωνία. Εγώ είχα τρία τηλεφωνήματα όλα κι όλα μαζί του και μετά έκοψε την επικοινωνία. Δε μπορώ να ξέρω πώς σκέφτεται ο Μάνος. Αν η μάνα των παιδιών του του είχε σκοτώσει τα παιδιά, ή έστω το ένα από τα τρία, και αυτός το έχει πάρει τόσο χαλαρά, τι να πω… Εγώ έκανα κάποιες προσπάθειες που ήταν άκαρπες. Η στάση του είναι ανεξήγητη" ανέφερε.
"Ε, εντάξει, προφανώς και περίμενα κάτι παραπάνω, γιατί με τον Μάνο ήμουν 9 χρόνια. Είχαμε μια οικογένεια και τρία παιδιά μαζί. Το λιγότερο που μπορεί να κάνει είναι να μου πει ένα "γιατί εμένα". Όχι δημόσια και να τα βλέπω από την τηλεόραση και να μου τα μεταφέρουν. Εμένα της ίδιας να μου πει "γιατί; γιατί τα παιδιά μας;” αφού το θεωρεί δεδομένο" πρόσθεσε.
Τέλος, αρνήθηκε οποιαδήποτε κακοποίηση της Τζωρτζίνας από συγγενικό πρόσωπο του Μάνου και πως οι μελανιές στο μωρό είχαν προκληθεί από άγαρμπους χειρισμούς του συγκεκριμένου προσώπου. Όσο για την καταγγελία στο "Χαμόγελο του Παιδιού", υποστήριξε ότι έγινε από πρώην του Μάνου για λόγους εκδίκησης και πως η κοινωνική λειτουργός δεν βρήκε απολύτως τίποτα.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr