
Οι αποκαλύψεις για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα και τη σχέση ανάμεσα στη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη συνεχίζονται καταιγιστικές, με το τρίτο πρόσωπο στον γάμο τους, τον Γιάννη, να είναι "σατανικά ολόιδιος ο Μάνος" εμφανισιακά κι επίσης πρώην ποδοσφαιριστής και μάλιστα στην ίδια ομάδα.
Ειδικότερα, η τηλεοπτική εκπομπή "Πρωινό” του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 αποκάλυψε την πραγματική φύση της σχέσης της Ρούλας Πισπιρίγκου με το τρίτο πρόσωπο, τον Γιάννη, που όπως φαίνεται έχει αποστομωτική ομοιότητα με τον εν διαστάσει σύζυγο της προφυλακισμένης μητέρας, Μάνο Δασκαλάκη, και να είναι κι αυτός, εξάλλου, πρώην ποδοσφαιριστής, οπως ήταν και ο πατέρας της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας.
"Βρήκαμε τον Γιάννη. Είναι αυτός ο άνθρωπος. Αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε να δείξουμε τη φωτογραφία του. Αν μπορούσαμε, θέλω να σας πω ότι η ομοιότητα με τον Μάνο είναι συγκλονιστική. Θέλω επίσης να σας πω ότι έκαναν το ίδιο πάρεργο, το ίδιο χόμπι, ήταν και οι δύο ποδοσφαιριστές” όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "Πρωινό”.
Ο Γιάννης έπαιζε μπάλα μαζί με τον Μάνο Δασκαλάκη κι έτσι γνώρισε την Ρούλα Πισπιρίγκου
"Είναι αναστατωμένος με όλα αυτά που βγαίνουν στη δημοσιότητα, νιώθει άβολα, όμως δεν έχει κάποια σχέση με αυτήν την υπόθεση. Εκείνος ήξερε τον Μάνο, γιατί έπαιζαν μπάλα μαζί και έτσι γνώρισε αργότερα την Ρούλα. Δημιουργήθηκε μια σχέση μεταξύ τους για κάποιο μικρό διάστημα, αλλά όπως μαθαίνω ήταν μετρημένες οι φορές που είχαν βρεθεί. Εκείνος γνώριζε από την Ρούλα ότι είχαν χωρίσει με τον Μάνο. Αυτό του είχε πει. Δεν θέλει να έχει άλλη σχέση με την υπόθεση, γιατί πρέπει να προστατέψει την σημερινή του οικογένεια” όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, επικαλούμενος μαρτυρία ατόμου από το στενό περιβάλλον του Γιάννη.
"Η σχέση αυτή έγινε πριν από ενάμιση δύο χρόνια, κράτησε λίγους μήνες, αλλά οι συναντήσεις τους ήταν μετρημένες, οι συνευρέσεις τους γινόντουσαν στο διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς. Είναι παντρεμένος, 33 ετών, μοιάζει σατανικά με τον Μάνο” πρόσθεσε η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινωπόρου για το τρίτο πρόσωπο στον γάμο της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.
Δείτε το βίντεο:
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr