X

Σχοινούσα: Viral ο 89χρονος ψαράς που χορεύει σε νησιώτικο γλέντι με την εγγονή του - Στη γιορτή της φάβας

Ο Γιώργος Κωβαίος, 89 ετών χορεύει με την εγγονή του Ποθητή στην 9η γιορτή Φάβας στη Σχοινούσα, σε ένα βίντεο που γρήγορα "κατέκτησε" το διαδίκτυο.

Γράφει: TheToc team

Viral έγινε το βίντεο με 89χρονο Γιώργο Κωβαίο να χορεύει σε νησιώτικο γλέντι επί σκηνής με την εγγονή του, στην 9η γιορτή Φάβας στη Σχοινούσα.

"Ο κ. Γιώργος Κωβαίος, 89 ετών χορεύει με την εγγονή του Ποθητή στην 9η γιορτή Φάβας στη Σχοινούσα. Τον συναντήσαμε την επόμενη ημέρα γεμάτο χαρά να μας λέει για το πόσο τον γεμίζει το νησί του. Απλός, καθαρός, φιλόξενος νησιώτης. Πρότυπο και έμπνευση για ολους μας. Μόνο σεβασμός", αναφέρει η σελίδα του Facebook Rizes από το προφίλ του Γιάννη Εξιλζέ.

Διαβάστε Επίσης

Η 9η Γιορτή Φάβας πραγματοποιήθηκε στη Σχοινούσα στις 24 και 25 Ιουνίου 2022. Μάλιστα, όσοι βρέθηκαν στο νησιώτικο γλέντι, κλήθηκαν να έχουν μαζί τους το ποτηράκι τους, αφού οι διοργανωτές θέλησαν να στείλουν ένα μήνυμα για τη χρήση πλαστικών.