Λογαριασμοί πολλών μηδενικών στο "Νησί των Ανέμων" στο πολύ γνωστό εστιατόριο του νησιού DK Oyster, καθώς πελάτες σπεύδουν να δοκιμάσουν τα πρωτοποριακά πιάτα ακόμα και με φύλλα χρυσού.
Μιλάμε για πραγματικά ξεχωριστά πιάτα όπως σχήμα 12ποντης γόβας από πορελάνη, η οποία έχει φτιαχτεί για να συνδυάζει τη δημιουργικότητα με τον αισθησιασμό.
Δεν είναι όμως το μόνο. Υπάρχουν χρυσοί αστακοί, γαρίδες Carabinieros, χρυσά καβουροπόδαρα, αλλά και Τόμαχοκ μπριζόλες με φύλλα χρυσού και χαβιάρι Belluga.
Πάντως, όσο κι αν φαντάζει η συγκεκριμένη υψηλή γαστρονομία σε πρωτοπορία, μην ξεχνάμε ότι οι τιμές είναι ακατάλληλες για όσους δεν διαθέτουν άκρως παχουλό πορτοφόλι, καθώς το κόστος για τέτοια πιάτα φαγητού ξεπερνά κατά πολύ έναν ακόμα και υψηλό μισθό στην Ελλάδα.
Όπως γράφει το Mykonoslive.tvΕίναι ενδεικτικό πως σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτη φήμη η οποία όμως δεν διεψεύδεται, το καλούπι για τις bespoke γόβες / πιάτα κόστισε 5.000 ευρώ!
Για την απολαυστική εκκεντρικότητα του concept ευθύνεται το γνωστό enfant terrible της Μυκόνου Δημήτρης Καλαμαράς.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr