
Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων η 22χρονη Μαρία, η μόνη που επέζησε από το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε τρία νέα παιδιά στο νησί.
Η 22χρονη παραμένει διασωληνωμένη με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις σύμφωνα με το neakriti. Οι γιατροί παρακολουθούν στενά την εξέλιξη της υγείας της, με την κατάστασή της να χαρακτηρίζεται κρίσιμη αλλά σταθερή, μια ένδειξη που προσφέρει ελπίδα για τον μεγαλύτερο αγώνα της ζωής της.
Την Πέμπτη προγραμματίζεται νέα αξονική τομογραφία, η οποία θα αξιολογήσει περαιτέρω την πορεία της, ενώ το γεγονός ότι η κατάστασή της παραμένει σταθερή, θεωρείται θετικό σημάδι.
Χθες, μέσα σε κλίμα βαθιάς θλίψης, τα Χανιά αποχαιρέτησαν τα τρία αδικοχαμένα παιδιά που επέβαιναν μαζί της στο μοιραίο όχημα στον Βόρειο Οδικό Άξονα, στο ύψος της γέφυρας του Γαλατά: τον 19χρονο Νίκο, οδηγό του αυτοκινήτου, τον 20χρονο Θοδωρή και τον 15χρονο Αλέξανδρο.
Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα

Όλα συνέβησαν σήμερα το πρωί όταν το ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με μίνι βαν στον ΒΟΑΚ στο ύψος του Γαλατά στα Χανιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι τέσσερις νέοι επέβαιναν στο ΙΧ και εγκλωβίστηκαν μέσα στα συντρίμμια με αποτέλεσμα να βρεθεί στο σημείο δύναμη της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους.
Μόλις ολοκληρώθηκε ο απεγκλωβισμός οι διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τον 19χρονο και τον 20χρονο χωρίς τις αισθήσεις του και επιχείρησαν να τους επαναφέρουν στη ζωή χωρίς όμως αποτέλεσμα ενώ ο 15χρονος και η 22χρονη μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο φέροντας βαρύτατα τραύματα.
Δυστυχώς, λίγη ώρα αργότερα ο 15χρονος υπέκυψε στα τραύματά του ενώ η 22χρονη εισήχθη εσπευσμένα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο μίνι βαν επέβαιναν 19 άτομα από τα οποία 4 τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
Υπενθυμίζεται ότι χθες το απόγευμα είχαμε ένα ακόμα τροχαίο στον ΒΟΑΚ, στο ύψος των Σισών, όταν από τη σύγκρουση μηχανής με φορτηγό τραυματίστηκε θανάσιμα μια τουρίστρια, συνεπιβάτης στη μοτοσικλέτα, ενώ η οδηγός νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr