X

Τρύφωνας Σαμαράς: Δημοσιεύματα τον "φωτογραφίζουν" για την υπόθεση κλοπής σε κατάστημα της Μυκόνου - Τι απαντά ο κομμωτής

Ο Τρύφωνας Σαμαράς βρίσκεται στο επίκεντρο καταγγελίας για κλοπή δύο αξεσουάρ από κατάστημα στη Μύκονο

Γράφει: TheToc team
NDP

Στη Δικαιοσύνη οδηγείται, σύμφωνα με αρκετά δημοσιεύματα ελληνικών μέσων, καταγγελία σε βάρος του γνωστού κομμωτή Τρύφωνα Σαμαρά, για αφαίρεση δύο αντικειμένων από κατάστημα ιταλικού οίκου μόδας στη Μύκονο.

Την ίδια ώρα κατά τις ίδιες πληροφορίες, από την πλευρά του ο Τρύφωνας Σαμαράς αρνείται κατηγορηματικά όσα του αποδίδονται και υποστηρίζει ότι κατά το επίμαχο χρονικό διάστημα, δεν βρισκόταν στο νησί.

Η υπόθεση αφορά ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και ένα διακοσμητικό αξεσουάρ-φυλαχτό, τα οποία βρίσκονταν σε κατάστημα στο Nammos Village, στην Ψαρρού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε στις 18 Ιουλίου 2026 και η καταγγελία βασίζεται, μεταξύ άλλων, σε υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος, το οποίο φέρεται να έχει παραδοθεί στις αρμόδιες Αρχές.

Η καταγγελία, το βίντεο και η απάντηση Σαμαρά

Σύμφωνα με όσα φέρεται να περιλαμβάνονται στην καταγγελία, ένας άνδρας φέρεται να πλησίασε την προθήκη του καταστήματος, να πήρε τα δύο αντικείμενα και να τα δοκίμασε.

Στη συνέχεια, κατά τον ίδιο ισχυρισμό, τα έβαλε στην τσέπη του και αποχώρησε από το κατάστημα χωρίς να τα επιστρέψει ή να τα αγοράσει. Τα αντικείμενα περιγράφονται ως γυαλιά ηλίου αξίας 390 ευρώ και ένα charm σε σχήμα γάτας, αξίας 590 ευρώ, με τη συνολική τους αξία να ανέρχεται περίπου στα 980 ευρώ.

Η απουσία των δύο αντικειμένων δεν έγινε αντιληπτή την ίδια ημέρα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η έλλειψη διαπιστώθηκε στις 10 Αυγούστου, κατά τη διάρκεια καταγραφής των εμπορευμάτων. Οι υπεύθυνοι του καταστήματος φέρεται τότε να αναζήτησαν τι είχε καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας και να εντόπισαν το επίμαχο περιστατικό.

Η ιδιοκτήτρια φέρεται να απευθύνθηκε στην Αστυνομία της Μυκόνου και να υπέβαλε καταγγελία στις 2 Σεπτεμβρίου. Στο πλαίσιο της υπόθεσης, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το βιντεοληπτικό υλικό έχει τεθεί στη διάθεση των αρμόδιων αρχών και αποτελεί πλέον στοιχείο που θα αξιολογηθεί.

Κατά τον ισχυρισμό της καταγγέλλουσας, στο βίντεο εμφανίζεται ο Τρύφωνας Σαμαράς να παίρνει τα δύο αντικείμενα. Ωστόσο, η συγκεκριμένη εκδοχή αποτελεί μέρος της καταγγελίας και αναμένεται να αξιολογηθεί από τις αρμόδιες αρχές στο πλαίσιο της έρευνας.

Αξίζει να σημειωθεί πως άνθρωποι από το περιβάλλον του Τρύφωνα Σαμαρά, αναφέρουν ότι ο ίδιος δηλώνει αθώος και έχει ήδη απευθυνθεί σε δικηγόρο, προκειμένου να προχωρήσει στις απαραίτητες νομικές ενέργειες.

Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στη διαδικασία διερεύνησης, με τα στοιχεία και τους ισχυρισμούς των δύο πλευρών να αναμένεται να αξιολογηθούν από τις αρμόδιες Αρχές.