X

ΤΖΟΚΕΡ: Υπερτυχερός στη Λάρισα κέρδισε τα 3,4 εκατ. ευρώ του τζακ ποτ με δελτίο αξίας 50 σεντ

Ο μοναδικός υπερτυχερός του τζακπότ στο ΤΖΟΚΕΡ κέρδισε τα 3,4 εκατ. ευρώ παίζοντας ένα δελτίο με μία μόνο στήλη, αξίας μόλις 50 σεντ.

Γράφει: TheToc team

Αν η τύχη θέλει να σου χαμογελάσει, τότε μπορεί να σε κάνει πάμπλουτο ακόμα και με 50 σεντ, όπως έγινε με τον υπερτυχερό από το Συκουριό της Λάρισας, που στην κλήρωση της Κυριακής 23 Απριλίου, κέρδισε τα 3,4 εκατομμύρια ευρώ που μοίραζε το τζακπότ του ΤΖΟΚΕΡ παίζοντας μόνο μία στήλη.

Διαβάστε Επίσης

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το τυχερό δελτίο βρέθηκε στην 1η κατηγορία (5+1) κατά τη διαλογή της 2587ης κλήρωσης του Τζόκερ που κερδίζει το ποσό των 3.410.551,14 ευρώ, με τον νικητή να έχει παίξει μόνο μία στήλη.

Επίσης στην δεύτερη κατηγορία (5άρια) βρέθηκε μία (1) επιτυχία, η οποία κερδίζει το ποσό των 89.290,89 ευρώ, με τον νικητή από τη Λευκωσία της Κύπρου να έχει παίξει 6 στήλες με τυχαία επιλογή.

Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η κληρωτίδα είναι οι: 20, 6, 39, 35, 40 και Τζόκερ το 6.