Εικόνες σοκ από την Κρήτη με ένα ΙΧ να κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα, στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, στον ΒΟΑΚ, στις 2.30 τα ξημερώματα της Τρίτης.
Εμβρόντητοι οδηγοί που είχαν κατεύθυνση από τη Χερσόνησο προς το Ηράκλειο εντόπισαν το αυτοκίνητο να κινείται στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας του αντίθετου ρεύματος και προσπαθούσαν επί 10 λεπτά, με κορναρίσματα να συνετίσουν τον οδηγό, αλλά και να προειδοποιήσουν τους υπόλοιπους ανυποψίαστους οδηγούς που είχαν κατεύθυνση από το Ηράκλειο προς τη Χερσόνησο για το θανάσιμο κίνδυνο που θα συναντούσαν μπροστά τους.
«θα μας πάει μέχρι το Ρέθυμνο» ακούγεται να σχολιάζει απογοητευμένος ο οδηγός του αυτοκινήτου που καταγράφει το περιστατικό καρέ – καρέ και προσπαθεί να προλάβει τα χειρότερα
Το βίντεο έχει διάρκεια περίπου 8 λεπτά στα οποία απτόητος ο οδηγός του λευκού οχήματος, κινείται ακάθεκτος στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και από θαύμα δεν υπήρξε ατύχημα.
Ο οδηγός του ΙΧ σταμάτησε την τρελή πορεία του μόνο στη θέα του περιπολικού που έστησε μπλόκο λίγο πριν τον κόμβο του αεροδρομίου, με τους αστυνομικούς να προλαβαίνουν κυριολεκτικά στο παρά πέντε μια τραγωδία.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr