Follow us

Κοβάσεβιτς: Η πρώτη δήλωση μετά την απόπειρα δολοφονίας του

Ο Σέρβος ανέβασε δύο φωτογραφίες με την οικογένειά του στο Instagram και ανέβασε δύο φωτογραφίες με την οικογένεια του

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Tο πρώτο μήνυμα έστειλε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς δύο μέρες μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού χαρακτήρισε φρικτό το περιστατικό και εξέφρασε την πίστη του ότι η αστυνομία θα ανακαλύψει την αλήθεια και το κίνητρο πίσω από το γεγονός.

H δήλωση του Ντάρκο Κοβάσεβιτς

Ο Σέρβος ανέβασε δύο φωτογραφίες με την οικογένειά του στο instagram και έγραψε: "Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους μου τους φίλους και όλους τους ανθρώπους που νοιάστηκαν για εμένα και μου έστειλαν την αγάπη τους σχετικά με την απαίσια εμπειρία, που σόκαρε εμένα και την οικογένειά μου. Δεν είμαι πρόσωπο που σχετίζεται με συγκρούσεις, δεν έχω και δεν είχα εχθρούς, αυτά τα πράγματα δεν με ενδιαφέρουν. Ήμουν πάντα αθλητής, οικογενειάρχης και αυτά τα δύο είναι που έφτιαξαν τη ζωή μου. Το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι ότι πιστεύω στη Δικαιοσύνη και αφήνω την κατάσταση στα χέρια της αστυνομίας, να κάνει τη δουλειά της.

Της έχω εμπιστοσύνη ότι θα ανακαλύψει την αλήθεια και το κίνητρο πίσω από το φρικτό γεγονός. Δόξα τω Θεό, είμαι καλά. Για μια ακόμη φορά θέλω να ευχαριστήσω όλους σας για την ανησυχία σας και τα όμορφα μηνύματά σας αυτές τις μέρες".

Pre svega, zelim da zahvalim svim prijateljima, poznanicima, navijacima...svim ljudima koji su mi uputili podrsku povodom jucerasnjeg dogadjaja kojim smo moja porodica i ja veoma potreseni. Nisam konfliktna licnost, nemam neprijatelje i nikada ih nisam imao, takve stvari me ne interesuju. Uvek sam bio sportista, porodican sam covek, i upravo sport i porodica su jedine dve stvari koje cine moj zivot. Ono sto u ovom trenutku mogu da kazem jeste da verujem u pravdu, a policiji ostavljam da radi svoj posao i imam poverenje u njih da ce istinu i pravdu pronaci. Hvala Bogu, dobro sam. I jos jednom hvala svima koji brinete. First of all, I would like to thank all my friends, fans and all people that cared for me and sent their love during yesterday's awful experience, that shocked me and my family. I am not a conflict related person, I don't have enemies and I never had them, those kind of things don't interest me. I was always an athlete, family person and those two exact things are the only things that made my life. The only thing that I can say right now is that I believe in justice, and I leave it in the hands of the police to do their job and I have the confidence in them that they will find the truth and the motive of this horrible event. Thanks God I am fine. Once again, I want to thank everyone for your concern and nice messages during the past days.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Darko Kovacevic (@darkokovacevicofficial) στις

Βίντεο με εικόνες από όσα έγιναν:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΣΤΟ MEGA 08 Ιαν 2026 | 18:22

Σέρρες: "Αν το παιδί έφυγε από τα χέρια μου, ζητώ συγγνώμη από την οικογένεια και τον Θεό", λέει ο 15χρονος

"Δεν είναι η φυλακή, είναι οι τύψεις στο κεφάλι μου, αν έφυγε όντως το παιδί από τα χέρια μου" λέει ο 15χρονος μέσα από τα κρατηρήρια

ΣΕ MEGA ΚΑΙ STAR 08 Ιαν 2026 | 18:07

Σέρρες: "Ψέματα όλα όσα λένε για εμάς, ο άντρας μου δεν πέθανε από ναρκωτικά", λέει η μητέρα του 15χρονου

"Δεν ήταν παραμελημένα τα παιδιά μου - Το αν εγώ είχα μπλέξει λίγο με κάτι, αυτό δεν είχε καμία σχέση", δηλώνει η μητέρα του 15χρονου στις Σέρρες

ΣΟΚ 08 Ιαν 2026 | 16:53

Πάτρα: Βίντεο ντοκουμέντο - Καρέ καρέ ο ξυλοδαρμός του 30χρονου μέσα στο μαγαζί, τον κλοτσούσαν στο κεφάλι

Ο 30χρονος δέχεται επίθεση και βρίσκεται πεσμένος κάτω, με τον 26χρονο που παραδόθηκε να τον κλοτσά στο κεφάλι πολλές φορές

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ Ο 26ΧΡΟΝΟΣ 08 Ιαν 2026 | 13:09

Πάτρα: Παραδόθηκε ο βασικός κατηγορούμενος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου – Κλωτσούσε στο κεφάλι το θύμα

Πρόκειται για τον 26χρονο που εμφανίζεται σε οπτικό υλικό να χτυπά με ιδιαίτερη αγριότητα το θύμα και να το πατά επανειλημμένα στο κεφάλι.

ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ 08 Ιαν 2026 | 13:03

Οργή για τη δολοφονία της 37χρονης Ρενέ Νικόλ Γκουντ στη Μινεάπολη: Βραβευμένη ποιήτρια και μητέρα 3 παιδιών

Μητέρα τριών παιδιών και βραβευμένη ποίητρια, η 37χρονη που έπεσε νεκρή από πυρά πράκτορα της Υπηρεσίας ICE των ΗΠΑ - Οργή των πολιτών.

"ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ" 08 Ιαν 2026 | 11:25

Σέρρες: Προκαλεί ξανά ο αδελφός του 16χρονου - "Θεός ΄σχωρέστο το παιδί, αλλά και εμείς δεν είμαστε καλύτερα"

"Δολοφόνος είναι κάποιος που παίρνει το πιστόλι και σκοτώνει, όχι ο αδερφός μου", δήλωσε ο αδερφός του 16χρονου που κατηγορείται για τον θάνατο του 17χρονου.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ 07 Ιαν 2026 | 18:43

Θάνατος 17χρονου στις Σέρρες: Ποινική δίωξη στον 15χρονο για ανθρωποκτονία - Απολογείται την Παρασκευή

Κατα την έξοδό του απο τα δικαστηρια, τον 15χρονο τον περιμεναν φίλοι του που του φωναζαν "κράτα γερά είμαστε μαζί σου"

ΔΗΛΩΣΕΙΣ 07 Ιαν 2026 | 17:30

Σέρρες: Ζητά συγγνώμη η μητέρα του 15χρονου - "Αναλαμβάνω την ευθύνη, να δικαστώ εγώ αντί για το παιδί μου"

"Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό που έγινε. Ζητώ συγγνώμη, αν και ξέρω ότι είναι πάρα πολύ λίγο για τους γονείς του παιδιού" είπε η μητέρα του 15χρονου

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ 07 Ιαν 2026 | 16:29

Σέρρες: Η ιατροδικαστική σοκ για τον 17χρονο - Εκτεταμένα τραύματα σε ζωτικά όργανα από πολλαπλά χτυπήματα

Τα πρώτα στοιχεία κάνουν λόγο για σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και την κοιλιακή χώρα, καθώς και για εκτεταμένες κακώσεις από γροθιές και κλωτσιές

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ 07 Ιαν 2026 | 16:02

Σέρρες: Προκλητικός ο αδερφός του 15χρονου - Επίθεση και χειρονομίες στους δημοσιογράφους [εικόνες - βίντεο]

Ο αδερφός του 16χρονου επιτέθηκε φραστικά στους εκπροσώπους των ΜΜΕ προκειμένου να μην τραβούν πλάνα

ΤΡΑΓΩΔΙΑ 07 Ιαν 2026 | 07:00

Σέρρες: "Αν τα χαλάσετε, να τα φτιάξεις μαζί μου" - Το μήνυμα που οδήγησε στον θανατηφόρο ξυλοδαρμό του 17χρονου

Ο 17χρονος ντράπηκε να ανέβει στο σπίτι του χτυπημένος, για να δώσει εξηγήσεις στους γονείς του, και πήγε στο υπόγειο, όπου τον βρήκε νεκρό η αδελφή του.

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 05 Ιαν 2026 | 19:50

Πάτρα: Eλεύθεροι οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου για τον θάνατο του 30χρονου - "Δεν θα τον ξαναδώ τον Κώστα μου, είναι φονιάδες"

Οργή, ένταση και θρήνος επικράτησαν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας, από τους συγγενείς του 30χρονου

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ 04 Ιαν 2026 | 22:45

Φονικός ξυλοδαρμός 31χρονου σε μπαρ στην Πάτρα: Τρεις στο στόχαστρο της αστυνομίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τα στοιχεία των τριών ατόμων και βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψή τους