Κρήτη: Εικόνες καταστροφής από drone - Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης

Οι εικόνες που κατέγραψε drone στα Χανιά είναι χαρακτηριστικές του μεγέθους της καταστροφής.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο, διακοπές ρεύματος και σπίτια υπό κατάρρευση συνθέτουν την σημερινή εικόνα στην Κρήτη μετά το πέρασμα της Ωκεανίδας που χτύπησε το νησί για περισσότερες από 24 ώρες.

Οι εικόνες που κατέγραψε drone στα Χανιά είναι χαρακτηριστικές του μεγέθους της καταστροφής.

Στο μεταξύ, απόφαση η οποία προβλέπει άμεσα μέτρα ανακούφισης των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων που επλήγησαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα (έντονες βροχοπτώσεις και πλημμύρες), τον Φεβρουάριο 2019, στις Περιφερειακές Ενότητες Χανίων και Ρεθύμνου, υπέγραψε ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσος Πετρόπουλος.

Με βάση την απόφαση και σε εφαρμογή του ν. 4578/18, σε όλες τις επιχειρήσεις και στους ασφαλισμένους που έχουν επαγγελματική εγκατάσταση ή δραστηριότητα στις παραπάνω περιοχές, θα δοθούν οι εξής διευκολύνσεις:

- Κεφαλαιοποίηση των καθυστερούμενων, μέχρι το τέλος του προηγούμενου της φυσικής καταστροφής μήνα, ασφαλιστικών εισφορών μετά των πρόσθετων τελών, τόκων προσαυξήσεων και λοιπών επιβαρύνσεων.

- Αναστολή καταβολής τρεχουσών εισφορών για έξι μήνες, αρχής γενομένης από την 1η του μήνα κατά τον οποίο συνέβη η φυσική καταστροφή, χωρίς υπολογισμό κατά το διάστημα αυτό πρόσθετων τελών ή άλλων προσαυξήσεων.

Οι παραπάνω εισφορές εξοφλούνται σε 12 ισόποσες μηνιαίες δόσεις, αρχής γενομένης από την 1η του επόμενου μήνα εκείνου κατά τον οποίο έληξε η εξάμηνη αναστολή.

Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης

Σήμερα ξεκίνησαν και οι προκαταρκτικές εργασίες για την τοποθέτηση, στη δυτική πλευρά του Πλατανιά, της γέφυρας τύπου Μπέλεϋ. Στόχος είναι να αποκατασταθεί η κυκλοφορία μετά την κατάρρευση μεγάλου τμήματος του δρόμου στο συγκεκριμένο σημείο.

Συνεργεία «ασφαλίζουν» τα δίκτυα υποδομής και παράλληλα εκτελούνται εργασίες για την απομάκρυνση των συντριμμιών που άφησε πίσω της η κακοκαιρία.

Από το πρωί, προσωπικό από το 747 Ειδικό Τάγμα Μηχανικού που εδρεύει στο Λουτράκι και το 725 Τάγμα Μηχανικού που εδρεύει στην Αθήνα μετέφεραν τα πρώτα τμήματα της γέφυρας Μπέλεϋ, κοντά στο σημείο της παλαιάς οδού Χανίων - Κισάμου, ενώ παράλληλα ξεκινά η συναρμολόγηση και τοποθέτηση της γέφυρας.

Η ολοκλήρωση των εργασιών, ανάλογα και με τις καιρικές συνθήκες, εκτιμάται σε λίγες ημέρες, ενώ η συγκεκριμένη γέφυρα θα έχει μήκος 30 μέτρα και πλάτος ικανό, έτσι ώστε η κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς προβλήματα.

Κρήτη: Εικόνες καταστροφής από drone - Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης

Κρήτη: Εικόνες καταστροφής από drone - Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης - εικόνα 2

Κρήτη: Εικόνες καταστροφής από drone - Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης - εικόνα 3

Την ίδια στιγμή, δεν χαρακτηρίζεται ασφαλής το επαρχιακό δίκτυο του νομού, καθώς όπως ξεκαθαρίζει σε ανακοίνωση της η Αντιπεριφέρεια Χανίων, αυτό θα γίνει μόνο όταν «έχει ολοκληρωθεί πλήρως το έργο αποκατάστασής του.» Η Αντιπεριφέρεια στην ανακοίνωση της σημειώνει πως «οι οδηγοί παρακαλούνται να εξακολουθούν να είναι προσεκτικοί όσο κινούνται στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, όπου έχουν ανακοινωθεί διανοίξεις δρόμων, μέχρι τις νεώτερες ανακοινώσεις από την Π.Ε.Χ.

Χωρίς ρεύμα για τέταρτη ημέρα

Επιπλέον, για τέταρτη συνεχή μέρα παραμένουν χωρίς ηλεκτροδότηση αρκετές περιοχές, του ορεινού κυρίως όγκου, των Χανίων μετά την καταστροφική κακοκαιρία που έπληξε το Νομό.

Σύμφωνα με τον προϊστάμενο δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ, Γιώργο Πλοκαμάκη, το 75% των βλαβών έχουν αποκατασταθεί, ενώ γίνεται μεγάλη προσπάθεια να επιδιορθωθούν το συντομότερο οι υπόλοιπες ζημιές που έχουν εντοπιστεί. Έχουν απομακρυνθεί και παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά δεκάδες στύλοι, γίνεται επί τόπου μελέτη και απευθείας τοποθέτηση από τον αρμόδιο εργολάβο, ωστόσο σε περιοχές με αποκλεισμένη την πρόσβαση αυτό γίνεται πιο δύσκολο.

Έτοιμο για εκκένωση το χωριό Λάκκες

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και σε διαδικασία μερικής ενδεχόμενης εκκένωσης βρίσκεται το χωριό των Λάκκων του δήμου Πλατανιά. Σύμφωνα με τα όσα είπε στο zarpanews ο Αντιδήμαρχος Πλατανιά, Μανώλης Σολιδάκης, ήδη σπίτια του χωριού έχουν καταρρεύσει, ενώ οι κάτοικοι σπιτιών έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τις οικίες τους καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος. Ο Αντιδήμαρχος του Πλατανιά ανέφερε ακόμα πως ο κεντρικός δρόμος του χωριού έχει υποστεί τεράστια καθίζηση, με συνέπεια να ο κίνδυνος να είναι ορατός.

Κρήτη: Εικόνες καταστροφής από drone - Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης - εικόνα 4

Σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο του Ρεθύμνου

Από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης ανακοινώθηκε ότι λόγω των έντονων συνεχών βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών, είναι κλειστό το τμήμα της Ε.Ο. 14 «Ρουσσοσπίτι-Μονή Αγίας Ειρήνης».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Παρακαλούνται για την πρόσβαση προς Ρουσσοσπίτι, οι οδηγοί να χρησιμοποιούν την αρ Ε.Ο. 15 Περιβόλια -Μονή Χαλεβή-Ρουσσοσπίτι.

Στην Ε.Ο. 29 Γαράζο προς Αξό και στο 1 χιλιόμετρο περίπου πριν τη διακλάδωση για «Μονή Δισκουρίου» υπάρχει επικίνδυνη καθίζηση, έχει τοποθετηθεί σχετική σήμανση και πρέπει οι οδηγοί να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί.

Το δευτερεύον τμήμα της Ε.Ο.27, από διακλάδωση Ν.Ε.Ο. 90 «Χανιά-Ηράκλειο» για Εξάντη (από ταβέρνα Συνολάκη), προς Μπαλί, να μη χρησιμοποιείται λόγω επικινδυνότητας.

Στην Ε.Ο. 32 «Λούτρα-Βιράν Επισκοπή» παρουσιάζονται εκτεταμένες καταπτώσεις και οι οδηγοί πρέπει να δείχνουν ιδιαίτερη προσοχή.

Στην Ε.Ο. 11 «Κισσού κάμπος προς Κεραμέ» και 4 χλμ. περίπου πριν τα Κεραμέ έχει παρουσιάσει, σε όλος το πλάτος, καθίζηση ο δρόμος και είναι εξαιρετικά επικίνδυνος. Οι οδηγοί να δείχνουν ιδιαίτερη προσοχή.

Κρήτη: Εικόνες καταστροφής από drone - Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης - εικόνα 5

Στην Κρήτη κλιμάκια της ΝΔ και του Κινήματος Αλλαγής

Δύο κλιμάκια της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής την Ντόρα Μπακογιάννη και τον γραμματέα της Π.Ε. της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη επισκέπτονται από το πρωί τις περιοχές των Χανίων και του Ηρακλείου.

Η Ντόρα Μπακογιάννη συνοδευόμενη από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτης Αλ. Μαρκογιαννάκη, τον Καθηγητή Φυσικών Καταστροφών στη Σχολή Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης Κώστα Συνολάκη και τον πρώην Δήμαρχο Χανίων Κυριάκο Βιρβιδάκη, επισκέφτηκε τις περιοχές των Χανίων. «Το κλιμάκιο της ΝΔ κατέβηκε στα Χανιά για να έχουμε ιδίαν αντίληψη για το μέγεθος των καταστροφών. Μετά και από τη συζήτηση που είχα με τον καθηγητή Συνολάκη αλλά και την συζήτηση την οποία είχαμε με τον αντιπεριφερειάρχη και την ενημέρωση, διαπιστώνω ότι τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα από ό,τι περίμενα», δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ και πρόσθεσε: «Έχουμε τεράστιες καταστροφές σε όλο το επαρχιακό δίκτυο. Ακόμα σήμερα δεν έχουμε επικοινωνία με το σύνολο του νομού. 'Αρα το πρώτο θέμα είναι οι διανοίξεις. Το δεύτερο θέμα είναι η λεπτομερής καταγραφή, ώστε στο τέλος της εβδομάδας να έχουμε τα τεχνικά δελτία και να προχωρήσει η κυβέρνηση σε άμεση χρηματοδότηση. 'Ακουσα ότι ο κ. Σπίρτζης μίλησε για 10 εκατομμύρια. Δέκα εκατομμύρια είναι αστείο ποσό για το μέγεθος της καταστροφής, άλλωστε δεν υπάρχει κανένας μηχανικός, που να θεωρεί ότι με 10 εκατ. είναι δυνατόν να αντιμετωπιστούν οι άμεσες ανάγκες, όχι οι μακροπρόθεσμες, για τις οποίες το ποσό υπερβαίνει τα 100 εκατ. κατά πολύ».

Η κα Μπακογιάννη σημείωσε πως είναι εξαιρετικά επείγον να υπάρξουν λεπτομερείς καταγραφές της αγροτικής ζημιάς. «Οι ζημιές στις καλλιέργειες είναι τεράστιες. Επικοινώνησα με τον διοικητή του ΕΛΓΑ και του ζήτησα να έρθουν άμεσα συνεργεία και από την Αθήνα, αλλά και από το Ηράκλειο. Έχουμε τεράστιο πρόβλημα γιατί ο ΕΛΓΑ, από τη νομοθεσία του, αποζημιώνει καρπό. Εμείς όμως έχουμε ζημιές σε δέντρα. Χάθηκαν ολόκληρα στρέμματα με δέντρα. Πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος αποζημίωσης. Υπάρχει ένα κονδύλι στην Ε.Ε., ειδικό για φυσικές καταστροφές. Αυτό χρειάζεται να ενεργοποιηθεί άμεσα από την κυβέρνηση και από την Περιφέρεια», υπογράμμισε η κα Μπακογιάννη η οποία παράλληλα χαρακτήρισε απαράδεκτη την κατάσταση του ΒΟΑΚ.

«Οι πρώτες ζημιές του Φεβρουαρίου ήταν της τάξεως των 30.000 ευρώ και με τον γνωστό τρόπο, γραφειοκρατία, ανευθυνότητα κ.ο.κ., θα φτάσουν το 1 εκατ. ευρώ. Σήμερα κινδυνεύει να κλείσει ο δρόμος Χανιά - Ηράκλειο. Καλώ τον κ. Σπίρτζη να καθαρίσει τον ΒΟΑΚ για να μπορέσουμε να έχουμε τουλάχιστον ασφάλεια στον κεντρικό δρόμο Χανίων - Ηρακλείου, επισημαίνοντας τη λανθασμένη απόφαση της κυβέρνησης να αφαιρέσει την αρμοδιότητα για τον ΒΟΑΚ από τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης ΟΑΚ», ανέφερε.

Κρήτη: Εικόνες καταστροφής από drone - Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης - εικόνα 6

Ένα δεύτερο κλιμάκιο στελεχών της ΝΔ επισκέφτηκε τις περιοχές που υπέστησαν ζημιές στο νομό Ηρακλείου. Εκεί πήγαν ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, συνοδευόμενος από τον τομεάρχη Υγείας και Βουλευτή Επικρατείας της ΝΔ, Βασίλη Οικονόμου, ενώ αύριο θα επισκεφτούν και περιοχές του νομού Ρεθύμνου όπου σημειώθηκαν καταστροφές και θα έχουν συνεργασία με τους αρμόδιους αντιπεριφερειάρχες, κ. Κουκιαδάκη και κα Λιωνή.

«Προτεραιότητά μας η ακριβέστερη ενημέρωση και από κοινού αντιμετώπιση των σημαντικών προβλημάτων που έχουν προκύψει. Η Νέα Δημοκρατία συμπαρίσταται στους κατοίκους, στους επαγγελματίες, και στους αγρότες και κτηνοτρόφους που έχουν πληγεί. Ωστόσο, επισημαίνουμε ότι η πρόληψη και η αποτελεσματική συντήρηση είναι καλύτερη και αποδοτικότερη των έργων αποκατάστασης των ζημιών», δήλωσε ο κ. Αυγενάκης και πρόσθεσε: «Το Υπουργείο Υποδομών οφείλει να λειτουργήσει Ηλεκτρονικό Μητρώο Έργων Υποδομής, το οποίο θα περιλαμβάνει την πλήρη ταυτότητα του κάθε έργου (κατασκευή, συντήρηση, ευθύνη εκτέλεσης έργων). Είναι αυτονόητη η υποχρέωση της Κυβέρνησης να σταθεί στο πλευρό όσων επλήγησαν, καθώς και η ανάγκη ενίσχυσης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης α' και β' βαθμού, για την γρήγορη αντιμετώπιση των προβλημάτων. Η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει υπεύθυνα κάθε προσπάθεια προς την κατεύθυνση αυτή».

Επίσκεψη στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές των Χανίων, πραγματoποίησε και κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ) στο οποίο συμμετείχαν οι βουλευτές Γιάννης Μανιάτης, Βασίλης Κεγκέρογλου και τοπικά στελέχη του κόμματος.

Η αντιπροσωπεία του ΚΙΝΑΛ βρέθηκε στην γκρεμισμένη από την κακοκαιρία γέφυρα στον Κερίτη, ενώ συναντήθηκε και με τους αρμόδιους που τοποθετούν τη γέφυρα του στρατού, τύπου Μπέλεϊ, στον Ιάρδανο ποταμό στον κόμβο Πλατανιά. Στη συνέχεια επισκέφθηκε την αντιπεριφέρεια Χανίων όπου και συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Απόστολο Βουλγαράκη προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί από την κακοκαιρία στο νομό.

Κρήτη: Εικόνες καταστροφής από drone - Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης - εικόνα 7

Όπως δήλωσε αμέσως μετά ο βουλευτής Γιάννης Μανιάτης, «ως κλιμάκιο κάναμε μια πρώτη χαρτογράφηση των προβλημάτων που υπάρχουν. Εμείς θα κινηθούμε σε δύο επίπεδα. Πρώτον, είναι το καθαρά κοινοβουλευτικό επίπεδο όπου θα ζητήσουμε να τρέξουν πολύ γρήγορα οι διαδικασίες και το δεύτερο επίπεδο είναι να ζητηθεί η άμεση αποκατάσταση των υποδομών ώστε ο νομός να αποκτήσει, το συντομότερο δυνατόν, τους κανονικούς του ρυθμούς».

Ο κ. Μανιάτης ζήτησε ακόμα να προχωρήσουν με γρήγορους ρυθμούς οι διαδικασίες για την αποζημίωση των πληγέντων από την κακοκαιρία. «Τις επόμενες ημέρες, πιθανά και αύριο, θα καταθέσουμε ερώτηση στη Βουλή ζητώντας από την κυβέρνηση το χρονοδιάγραμμα των δράσεων ανά υπουργείο». Από την πλευρά του ο βουλευτής Βασίλης Κεγκέρογλου τόνισε την ανάγκη οι κεντρικές υπηρεσίες των υπουργείων να συνδράμουν στο έργο της Περιφέρειας για την αποκατάσταση των ζημιών. «Είμαστε εδώ για να ενισχύσουμε την προσπάθεια για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών και την καταβολή των αποζημιώσεων στους πληγέντες», τόνισε.

Φωτογραφίες: INTIMENEWS, EUROKINISSI, ΑΠΕ/ΜΠΕ

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, zarpa, cretalive, rethemnonnews
Βίντεο: sarantos nikos

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

`
ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ 02 Δεκ 2020 | 12:17

Συνελήφθη ο "γδάρτης" ζώων των Χανίων: Είχε βασανίσει και σκοτώσει δύο σκύλους

Ο βασανιστής και "γδάρτης" σκυλιών στα Χανιά βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας.

ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 02 Δεκ 2020 | 10:32

Σοκ στο Ρέθυμνο: Πατέρας ασελγούσε στην 15χρονη κόρη του

Ο ίδιος ο πατέρας της ασελγούσε πάνω της. Θύμα μία 15χρονη κοπέλα στο Ρέθυμνο.

ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ 02 Δεκ 2020 | 09:10

Κρήτη: "Αυτοί με βίασαν": Επιμένει στις καταγγελίες της η 19χρονη φοιτήτρια

Η 19χρονη έχει καταγγείλει ότι έπεσε θύμα διπλού βιασμού ενώ βρισκόταν σε σχολική εκδρομή στην Χερσόνησο.

ΤΟΥ ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΓΙΑΤΡΑ 01 Δεκ 2020 | 15:12

Οργή Κρητικών για τραγούδι του Αντύπα: Λένε ότι οι στίχοι είναι από κλεμμένες μαντινάδες

Μαντινάδες είναι οι στίχοι του νέου τραγουδιού του Αντύπα, λένε οι Κρητικοί. Στο στόχαστρο ο στιχουργός Σπύρος Γιατράς.

ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ 01 Δεκ 2020 | 14:38

Τουρισμός: Εκατοντάδες ξενοδοχεία στο "σφυρί" στην Κρήτη - Πωλητήριο σε 272 επιχειρήσεις

Πωλητήρια σε τουλάχιστον 272 ξενοδοχεία της Κρήτης, λόγω και της κακής χρονιάς στον τουρισμό.

"ΒΡΟΧΗ" ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ 30 Νοε 2020 | 16:14

Καρέ - καρέ το κορονοπάρτι στην Κρήτη - Έστησαν γλέντι δίπλα στο αστυνομικό μέγαρο [Βίντεο]

Ο διοργανωτής του κορονοπάρτι θα κληθεί να πληρώσει 3.000 ευρώ ενώ του ασκήθηκε και δίωξη.

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ 30 Νοε 2020 | 12:46

Σοκ στο Ηράκλειο Κρήτης: Βρήκαν γυναίκα νεκρή μέσα στο νεκροταφείο

Ηλικιωμένη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή σε κοιμητήριο στην Κρήτη.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ 30 Νοε 2020 | 06:18

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού με βροχές, καταιγίδες και έντονα φαινόμενα

Η ΕΜΥ έχει εκδώσει έκτακτο δελτίο για πολλές περιοχές της χώρας - Που θα πέσουν χιόνια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση.

ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ 29 Νοε 2020 | 19:25

Πού θα "χτυπήσει" η κακοκαιρία την Δευτέρα: Βροχές και κρύο στην Αττική - Χιόνια ακόμη και στην Πάρνηθα

Ο καιρός "αγριεύει", με παροδικές χιονοπτώσεις να εκδηλώνονται στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Θα χιονίσει σε Πάρνηθα και Κιθαιρώνα. Σε δύο κύματα η κακοκαιρία

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ METEO 29 Νοε 2020 | 14:27
ΝΕΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΙΟΥ 28 Νοε 2020 | 15:34

Κορονοϊός: Νεκρή 59χρονη χωρίς υποκείμενα νοσήματα στην Κρήτη

Η άτυχη γυναίκα είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο στις 19 Νοεμβρίου με πνευμονία.

ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ 28 Νοε 2020 | 13:27

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Έρχονται καταιγίδες, θυελλώδεις άνεμοι και χαμηλές θερμοκρασίες

Ραγδαία η αλλαγή στο σκηνικό του καιρού τις επόμενες ώρες, με την ΕΜΥ να προειδοποιεί με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης.

ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ 28 Νοε 2020 | 13:17

Κορονοϊός: "Κόψτε τα τραπέζια και τις τσικουδιές σε σπίτια" - Έκκληση της διευθύντριας της ΜΕΘ στο νοσοκομείο Χανίων

Τι είπε η διευθύντρια της ΜΕΘ Χανίων για τους κινδύνους που εγκυμονούν λόγω κορονοϊού οι μαζώξεις στα σπίτια.