Συγκέντρωση έξω από συμβολαιογραφείο της Πάτρας, όπου επρόκειτο να γίνει ηλεκτρονικός πλειστηριασμός ακινήτου, πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι μέλη δημοτικών παρατάξεων, της κίνησης υπεράσπισης κοινωνικών αγαθών, φοιτητικοί σύλλογοι κ.ά., προκειμένου να μην πραγματοποιηθεί ο πλειστηριασμός. Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα κατά των πλειστηριασμών, ενώ μπροστά από την είσοδο της πολυκατοικίας είχαν παραταχθεί αστυνομικές δυνάμεις.
Εν μέσω διαμαρτυριών και εντάσεων αναβλήθηκε ηλεκτρονικός πλειστηριασμός ακινήτου στην Πάτρα, σημειώνει σχετικά το patras times

Στη συνέχεια, εκπρόσωποι των συγκεντρωμένων και της δημοτικής Αρχής συναντήθηκαν με τη συμβολαιογράφο, από την οποία ζήτησαν να μη γίνει ο πλειστηριασμός. Λίγη ώρα αργότερα οι συγκεντρωμένοι αποχώρησαν, ενώ, όπως δήλωσαν εκπρόσωποί τους, «αύριο θα διαπιστώσουμε, αν όντως ακυρώθηκε ή όχι ο πλειστηριασμός».
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr