X

Κατερίνη: Νεκρή 9χρονη, διασωληνωμένη η μητέρα από φωτιά σε διαμέρισμα

Και οι δύο διακομίστηκαν στο νοσοκομεία Κατερίνης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της 9χρονης ενώ διασωληνωμένη είναι και η 45χρονη μητέρα της.

Γράφει: TheToc team

Tραγωδία στην Κατερίνη, Μητέρα και η κόρη της ανασύρθηκαν από πυροσβέστες χωρίς τις αισθήσεις τους από το διαμέρισμα όπου διέμεναν μετά από πυρκαγιά. Και οι δύο διακομίστηκαν στο νοσοκομεία Κατερίνης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της 9χρονης ενώ κλινικά νεκρή είναι και η 45χρονη μητέρα της.

Το περιστατικό συνέβη στις 23.24 το βράδυ της Τρίτης, όταν η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για μικρής έκτασης πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 61. Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα με πέντε πυροσβέστες οι οποίοι διαπίστωσαν ότι στο διαμέρισμα υπήρχε καπνός, χωρίς όμως αρχικά να βλέπουν φλόγες. Τελικά εντόπισαν τη φωτιά σε έναν καναπέ όπου πάνω του βρίσκονταν η 45χρονη, ενώ σε δωμάτιο ήταν ένα εννιάαχρονο κορίτσι. Εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο η γυναίκα να αποκοιμήθηκε με τσιγάρο.

Φωτογραφία αρχείου