Η Nespresso δίνει την απόλυτη εμπειρία του καφέ!

Η Nespresso ως ηγέτης της συγκεκριμένης αγοράς δεν σταματά ποτέ να αναζητά τις βέλτιστες προτάσεις για την εξαιρετική ποιότητα του καφέ.

i-nespresso-dinei-tin-apoluti-empeiria-tou-kafe
SHARE THIS
0
SHARES

Με κίνητρο το πάθος, οι ειδικοί του καφέ της Nespresso αναζητούν κόκκους ύψιστης ποιότητας στις τέσσερις γωνιές του πλανήτη.

 

Δεν αρκούνται στις γνωστές περιοχές παραγωγής, αλλά αναζητούν συνεχώς να ανακαλύψουν νέες απρόσμενες ποικιλίες που θα ταιριάξουν στους σημαντικούς περιορισμούς που θέτει η απαίτηση των γευστικών και αρωματικών προφίλ Nespresso, καθώς και οι προδιαγραφές ποιότητας και διατηρησιμότητας.

Η αριθμητική εικόνα αυτής της σπανιότητας μεταφράζεται σε 1 με 2% του καφέ που παράγεται παγκοσμίως, ενώ το μοναδικό μοντέλο προμήθειας πρώτης ύλης, αποτελεί απτό παράδειγμα αποδεδειγμένης εταιρικής δέσμευσης.

Με συνείδηση του ρόλου και των ευθυνών της, η Nespresso ως ηγέτης της συγκεκριμένης αγοράς δεν σταματά ποτέ να αναζητά τις βέλτιστες προτάσεις και να κατακτά υψηλή εξειδίκευση, χωρίς κανένα συμβιβασμό στις αρχές και τις αξίες της. Είναι μία πρόκληση που αποδέχεται με χαρά, γιατί πυροδοτεί τη δημιουργική ανησυχία...

 

Για τη Nespresso ο καφές είναι πολύ περισσότερα από ένα αγαθό. Οι ειδικοί γνωρίζουν από πού προέρχεται, πώς καλλιεργήθηκε, καθώς και τη γεύση και εμπειρία που θα αποδώσει στην κούπα, χτίζοντας μακροχρόνιες σχέσεις με τους καλλιεργητές κι επιλέγοντας τις μεμονωμένες σοδειές, σύμφωνα με το ποιοτικό και αρωματικό προφίλ.

 

Χάρη στο πρόγραμμα αυτό επιτυγχάνεται ένας εξαιρετικά σημαντικός στόχος: εγγύηση της ποιότητας σε όλη την αλυσίδα αξιών από τον αγρότη στον καταναλωτή, διασφάλιση της διαβίωσης των αγροτών που καλλιεργούν τον σπάνιο καφέ των εκλεκτών ποικιλιών Nespresso και προστασία του περιβάλλοντος.

 

Μέχρι σήμερα στο πρόγραμμα συμμετείχαν περισσότεροι από 62.000 καλλιεργητές σε 8 χώρες. Οι 220 γεωπόνοι της Nespresso παρέχουν τεχνικές συμβουλές, υποστήριξη και εκπαίδευση στους καλλιεργητές, τους βοηθούν να επιλέξουν και εφαρμόσουν βέλτιστες πρακτικές και δρουν ως προσωπικοί τους σύμβουλοι.

 

Η Νespresso εγγυάται ότι προμηθεύεται 80% του καφέ από το πρόγραμμα Nespresso AAA Program κι ότι πραγματοποιεί πάνω από 30 ελέγχους ποιότητας στα κέντρα παραγωγής.

Ο σχεδιασμός και ο έλεγχος στην άλεση και το καβούρδισμα του καφέ για κάθε εκλεκτή ποικιλία έχουν ως αποτέλεσμα την ακριβή απόδοση των 900 αρωμάτων.

Γνωστή εδώ και πάνω από 25 χρόνια, η κάψουλα αλουμινίου της Nespresso έχει αναδειχθεί σε εμβληματική εικόνα της μάρκας Nespresso. Απόλυτα αεροστεγής και φτιαγμένη 100% από ανακυκλώμενο αλουμίνιο, η κάψουλα είναι ειδικά σχεδιασμένη για να συνεργάζεται άψογα με τις μηχανές Nespressoνα, διατηρώντας τα 900 ευαίσθητα αρώματα του φρεσκοαλεσμένου καφέ.

 

Οι αυθεντικές μηχανές Nespresso έχουν βραβευτεί επανειλημμένα για το εξαιρετικό design τους και τα τεχνολογικά ευρήματα που ενσωματώνουν. Πέρα από ένα καλαίσθητο προϊόν, αποδίδουν και μία υψηλή πίεση εκχύλισης στα 19 bar στη σωστή θερμοκρασία, για να φτιάξουν τον τέλειο espresso με την πιο εντυπωσιακή πυκνή και βελούδινη κρέμα που έγινε ποτέ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Nespresso: www.nespresso.com/howfar

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook