Παγκόσμια πρωτιά της Ελλάδας ανάμεσα σε όλες τις εταιρείες του Οίκου Dior

Η ελληνική θυγατρική Parfums Christian Dior Hellas ξεπέρασε ακόμα και τα σπουδαιότερα καταστήματα του κόσμου!

pagkosmia-prwtia-tis-elladas-anamesa-se-oles-tis-etaireies-tou-oikou-dior
|
SHARE THIS
0
SHARES

Την πρώτη θέση ανάμεσα σε όλες τις εταιρείες του Οίκου Dior κατέλαβε η Parfums Christian Dior Hellas, κατά τη διαδικασία πολύμηνης αξιολόγησης που πραγματοποίησε ο Οίκος στο σύνολο των καταστημάτων και των θυγατρικών του σε όλο τον κόσμο.

Η διαδικασία της αξιολόγησης που βασίστηκε στα πιο αυστηρά διεθνή πρότυπα του Οίκου Dior, κατέγραψε την ποιότητα και το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών καθώς και επίπεδο της εξυπηρέτησης πελατών σε σχέση με τις διαχρονικές αξίες και την πελατοκεντρική φιλοσοφία του Οίκου. Σύμφωνα με τη διαδικασία, εξιδεικευμένοι βαθμολογητές του Οίκου πραγματοποίησαν κατά τους προηγούμενους μήνες συστηματικές επισκέψεις σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλο τον κόσμο, αξιολογώντας με αντικειμενικά κριτήρια το προσωπικό του Οίκου.

 

Στη φετινή αξιολόγηση το προσωπικό πωλήσεων της Dior Hellas κατέκτησε την κορυφή ξεπερνώντας την Dior France, την Dior Spain, την Dior Switzerland κτλ, ενώ η συγκεντρωτική βαθμολογία της ελληνικής θυγατρικής ήταν αρκετά υψηλότερη και από τον παγκόσμιο μέσο όρο. 

Ανάμεσα στα ελληνικά καταστήματα, την πρώτη θέση κατέλαβε το Hondos Center Ομόνοιας και τη δεύτερη το Hondos Center Θερμαϊκού. Κορυφαίες, επίσης, θέσεις καταλαμβάνουν τα Hondos Center Ερμού, Hondos Center Μπουμπουλίνας, Hondos Center Αριστοτέλους και Hondos Center Γλυφάδας.

Κατά τη γιορτή βράβευσης του προσωπικού της Dior Hellas, η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας, κ. Ίνα Αργυρίου, δήλωσε:

«Είναι μια παγκόσμια επιτυχία η οποία ανήκει σε καθένα χωριστά από τους 215 εργαζόμενους μας, που απέδειξαν ότι η υψηλού επιπέδου κατάρτιση μπορεί να ξεχωρίζει και να επιβραβεύεται ανεξάρτητα με το μέγεθος ή την οικονομική κατάσταση της χώρας. Παράλληλα, αυτή η πρωτιά αποτελεί και μια μεγάλη δικαίωση για όλους εμάς στην Dior Hellas, που εδώ και χρόνια επιμένουμε στη στρατηγική μας επιλογή να επενδύουμε συνεχώς στους ανθρώπους μας παρέχοντας συστηματική και εξειδικευμένη εκπαίδευση, ευκαιρίες και κίνητρα για την περαιτέρω εξέλιξή τους».

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook