Αγωγή Κεδίκογλου εναντίον ΕΣΗΕΑ

Ο Σίμος Κεδίκογλου ζητά να ακυρωθεί η απόφαση διαγραφής του από την Ενωση Συντακτών, καταγγέλλοντας ότι «κάποιοι εκδικούνται τον άγγελο του μηνύματος»!

agwgi-kedikoglou-enantion-esiea
|
SHARE THIS
0
SHARES

Αγωγή εναντίον της ΕΣΗΕΑ κατέθεσε ο Σίμος Κεδίκογλου, αιτούμενος να ακυρωθεί η οριστική διαγραφή του από τα μητρώα της Ενωσης.

Υπενθυμίζεται ότι ύστερα από απόφαση του Δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου, ο Σ. Κεδίκογλου διεγράφη οριστικά εξαιτίας της συμμετοχής του στην απόφαση για το κλείσιμο της ΕΡΤ (την οποία είχε ο ίδιος ανακοινώσει με ένα αξέχαστο λογύδριο, που αναφερόταν σε εκατοντάδες εργαζόμενους της ΕΡΤ – μέλη της ΕΣΗΕΑ...).

Οπως αποκαλύπτει το e-tetradio.gr, ο Σίμος Κεδίκογλου, επιχειρεί δικαστικά να επιστρέψει στην ΕΣΗΕΑ με μια αγωγή, στην οποία μεταξύ άλλων σημειώνει ότι είχε υποχρέωση με την ιδιότητα του κυβερνητικού εκπροσώπου να διαβάσει τη σχετική με την κατάργηση της ΕΡΤ ανακοίνωση και καταλήγει (γλαφυρά):

«Όμως, όπως φαίνεται, στη χώρα που γεννήθηκε η τραγωδία, κάποιοι επιμένουν να προσωποποιούν τις πολιτικές διαφωνίες και να εκδικούνται τον άγγελο του μηνύματος, κατά τρόπο παράνομο κι επιεικώς απαράδεκτο για κάθε Δημοκράτη και Δημοσιογράφο».

Προφανώς, κατά τον κ. Κεδίκογλου, το να ανακοινώνεις το κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, χαρακτηρίζοντας συλλήβδην εκατοντάδες συναδέλφους δημοσιογράφους -που μόλις έμεναν άνεργοι- ως μέλη άντρου διαφθοράς και αδιαφάνειας και αξιολογώντας την απόφαση που τους στέλνει στην ανεργία ως ριζοσπαστική και τολμηρή, όχι δεν σε θέτει «απέναντί τους» στη χώρα που γέννησε την τραγωδία.

Αλλά επειδή η ίδια χώρα γέννησε και... την κωμωδία, ας θυμηθούμε πώς τη βραδιά της 11ης Ιουνίου ο «άγγελος του μηνύματος» ανακοίνωσε το κλείσιμο της ΕΡΤ...

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook