Ανεβάζουν επιγραφή ΝΕΡΙΤ στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής

Είναι όλα... τακτοποιημένα στη νέα δημόσια ραδιοτηλεόραση, οπότε κύριο μέλημα είναι η βιτρίνα, δηλαδή η τοποθέτηση της επιγραφής ΝΕΡΙΤ, αυτή την ώρα, στο Ραδιομέγαρο

anebazoun-epigrafi-nerit-sto-radiomegaro
|
SHARE THIS
0
SHARES

Απίστευτο αλλά... αληθινό! Μέσα σε λίγους μήνες λειτουργίας, η ΝΕΡΙΤ, έχει καταφέρει να χάσει δύο διοικήσεις, να κατηγορηθεί για έλλειψη ανεξαρτησίας από τα ίδια τα -επιλεγμένα από την κυβέρνηση- στελέχη της, έχει χάσει την εμπιστοσύνη και τη στήριξη της EBU που δεν της δίνει πια ούτε... τη Eurovision -την οποία της έδωσε πριν λειτουργήσει, αλλά της αρνήθηκε αφού είδε πώς ακριβώς λειτουργεί- κι αυτό που τη νιάζει είναι... η βιτρίνα!

 

Ενώ το Εποπτικό Συμβούλιο παραμένει απαθές και αμέτοχο σε καταγγελίες για σκάνδαλα στο διαγωνισμό προσλήψεων και ερωτήσεις στη Βουλή για παρεμβάσεις, αυτή τη στιγμή στην Αγία Παρασκευή, βρίσκονται συνεργεία προκειμένου να τοποθετήσουν στο Ραδιομέγαρο το σήμα της ΝΕΡΙΤ, στη θέση της παλιάς ΕΡΤ, που όπως είναι γνωστό είχε κατέβει -με μια αστραπιαία ξαφνική επιχείρηση- από το κτίριο τον περασμένο Μάιο.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook