Ελενα Ακρίτα: Στο διάλο όσοι χαίρονται για τις εξελίξεις στο Mega

Οργισμένη η Ελενα Ακρίτα με όσους χαίρονται για τις δραματικές εξελίξεις στο Mega. Με ανάρτησή της στο Facebook, τους στέλνει στο διάολο.

elena-akrita-sto-dialo-osoi-xairontai-gia-tis-ekselikseis-sto-mega
SHARE THIS
0
SHARES

Οργισμένη η Ελενα Ακρίτα με όσους χαίρονται για τις δραματικές εξελίξεις στο Mega. Με ανάρτησή της στο Facebook, τους στέλνει στο διάολο και τους χαρακτηρίζει σκατόψυχους, επισημαίνοντας ότι το Mega που κλείνει είναι του απλού εργαζόμενου και όχι των μετόχων, των υψηλόμισθων και των λοιπών συγγενών.

Η ανάρτηση της
Διαβάζουμε κάτι χαριτωμενιές για το Mega και το 'κουμπί 4 στο τηλεκοντρόλ'. Γελάσαμε πάλι βρε σε καλό να μας βγει. Ασχέτως που έχουμε μπλέξει τα πολύπριζα με τις αγκινάρες μερικοί εδώ μέσα. Δεν παθαίνουν τίποτα τραπεζίτες, μέτοχοι, υψηλόμισθοι και λοιποί συγγενείς.
Το Mega που κλείνει είναι του δημοσιογράφου, του τεχνικού, του σκηνοθέτη, του ηθοποιού. Το Mega που κλείνει είναι της μακιγιέζ, της κομμώτριας, του καφετζή. Είναι του οδηγού, του θυρωρού, της Αναστασίας στη γραμματεία. Της Εύας, του Χάρη, του Τάσου, του Γιάννη, της Σοφίας. 
Όποιος πανηγυρίζει, λοιπόν, ας παει στο διάολο να δούμε λίγο κάτι εμείς οι υπόλοιποι. Άντε μπράβο με τους σκατόψυχους εδώ μέσα.

  

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook