Επτά και ένα πράγματα που δεν ξέρετε για το Star Wars

Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, οι 6 επικές ταινίες του Τζορτζ Λούκας σε ένα κανάλι: Στο Nova Star Wars HD «Ο Πόλεμος των Άστρων» συναρπάζει...

epta-kai-ena-pragmata-pou-den-kserete-gia-to-star-wars
SHARE THIS
0
SHARES

Γνωρίζατε για τον Πόλεμο των Αστρων ότι:
 

1. Το Star Wars έχει την πιο πετυχημένη σειρά παιχνιδιών στην ιστορία. Μεταξύ 1978 και 1986 πουλήθηκαν 250 εκατομμύρια action figures.

2. O Frank Oz, o ηθοποιός που έκανε τη φωνή του Yoda, έκανε και τη φωνή της Miss Piggy

3. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του A New Hope, η «ψυχή» του Star Wars, Τζορτζ Λούκας, και η ομάδα του τσακώνονταν συνεχώς με τους καθαριστές του στούντιο που επέμεναν να καθαρίζουν τα σκηνικά. Αυτό εκνεύριζε ιδιαίτερα τον Λούκας, που ήθελε να φαίνεται το σετ βρώμικο.

4. Ολοι οι ήρωες των ταινιών Star Wars έχουν ονοματεπώνυμο εκτός από τον Yoda.To πλήρες όνομά του, που δεν αποκαλύπτεται ποτέ στις ταινίες, είναι Minch Yoda. Ο Λούκας επίτηδες άφησε τον Yoda με ένα όνομα για να ενισχύσει τον αέρα μυστηρίου και δύναμης.

5. Αν νομίζετε ότι έχετε δει όλα τα επεισόδια Star Wars, ίσως να κάνετε λάθος. Υπάρχει ένα κάπως άγνωστο Star Wars Holiday Special, που έχει περιγραφεί ως «το χειρότερο δίωρο στην ιστορία της τηλεόρασης».

6. O Skywalker αρχικά ήταν Starkiller: Luke Starkiller. Ο Λούκας σύντομα κατάλαβε ότι το όνομα έχει κάτι το μοχθηρό, και επέλεξε την διάσημη παραλλαγή.

7. Η φωνή του Sith Lord είναι του James Earl Jones, και πίσω από την μάσκα ήταν ο David Prowse. Ο συγκεκριμένος ηθοποιός που βρισκόταν πίσω από την πανοπλία του Darth Vader στην πρώτη τριλογία έχει αποκλειστεί από όλες τις δημόσιες συναντήσεις και reunions επειδή «έχει εκνευρίσει» τον Τζορτζ Λούκας.

8. Μπορείς πλέον πολύ εύκολα να φτιάξεις τη δική σου Star Wars ταινιοθήκη και να βλέπεις όποια από τις 6 ταινίες θες, όποτε θες!

Στο ειδικό κανάλι Nova Star Wars HD των καναλιών Novacinema που παίζει live από τις 4 Μαΐου, μπορείτε όχι απλά να βλέπετε τις 6 αγαπημένες ταινίες του Lucas, αλλά και να τις γράφετε στον εξελιγμένο αποκωδικοποιητή εγγραφής NOVABOX+, φτιάχνοντας έτσι τη δική σας ταινιοθήκη.  Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, οι 6 επικές ταινίες του Τζορτζ Λούκας σε ένα κανάλι: Στο Nova Star Wars HD Ο πόλεμος των Αστρων θα αποτελέσει την απόλυτη πρόταση για όλη την οικογένεια με τους αγαπημένους ήρωες της περίφημης δυναστείας

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook