ΕΣΗΕΑ: Ολοι στο συλλαλητήριο έξω από το Ραδιομέγαρο

Η ΕΣΗΕΑ καλεί όλους τους εργαζόμενους σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα το απόγευμα, με αφορμή την επέτειο ενός έτους από την εισβολή των ΜΑΤ στην ΕΡΤ

esiea-oloi-sto-sullalitirio-eksw-apo-to-radiomegaro
SHARE THIS
0
SHARES

Ηταν Πέμπτη 7 Νοεμβρίου του 2013, όταν ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ εισέβαλαν ξημερώματα στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Ενα χρόνο μετά, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, «η πινακίδα «ΝΕΡΙΤ» στην κορυφή του Ραδιομεγάρου δεν μπορεί με τίποτα να καλύψει το τεράστιο κενό πραγματικού δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα, που εξακολουθεί να υπάρχει στη χώρα».

Το Δ. Σ. της ΕΣΗΕΑ επαναλαμβάνει την απαίτησή του για άμεση επαναλειτουργία της ΕΡΤ και στηρίζει τον αγώνα των εργαζoμένων της, για αντικειμενική και ελεύθερη ενημέρωση στην Αθήνα (ertopen), στην ΕΡΤ3 και σε όλους τους περιφερειακούς σταθμούς της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.

Παράλληλα, καλεί όλους τους συναδέλφους να ενισχύσουν με την παρουσία τους το συλλαλητήριο που οργανώνεται, σήμερα το απόγευμα, στις 6 μ.μ., έξω από το Ραδιομέγαρο, τονίζοντας: «Ο αγώνας για επαναλειτουργία της ΕΡΤ τώρα είναι αγώνας για την ενημέρωση, αγώνας για όλο τον δημοσιογραφικό κλάδο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook