Η ΕΣΗΕΑ με δηκτική ανακοίνωση «στολίζει» Τόσκα -Πολάκη

Η ΕΣΗΕΑ σε μια εξαιρετικά δηκτική ανακοίνωση και χαρακτηρισμούς επικρίνει τους υπουργούς Πολάκη και Τόσκα για τη συμπεριφορά τους σε δημοσιογράφους και ΜΜΕ.

i-esiea-me-diktiki-anakoinwsi-stolizei-toska--polaki
SHARE THIS
0
SHARES

 Οι συμπεριφορές του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα απέναντι σε συγκεκριμένους δημοσιογράφους αλλά και συλλήβδην κατά ΜΜΕ προκάλεσε την αντίδραση της ΕΣΗΕΑ.

Σε μια εξαιρετικά δηκτική ανακοίνωση αναφέρει «Ο στρατηγός, που θέλει να κάνει τον αρχισυντάκτη και ο δόκτωρ με το ξινάρι πασχίζουν με κάθε τρόπο να γίνουν είδηση, αφού δεν έχουν τίποτα να δείξουν» αναφέρει χαρακτηριστικά η ΕΣΗΕΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

«Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών είναι αποκαλυπτικές, αλλά και καθοριστικές για την επόμενη ημέρα της ενημέρωσης. Κάποιοι επιθυμούν διακαώς να κάνουν τους δημοσιογράφους σάκο του μποξ και την ΕΣΗΕΑ άλλοθι για τα πολιτικά τους παιχνίδια.

Διαπλοκή και πολιτική εξουσία έχουν κάθε λόγο να δίνουν «αίμα στην αρένα» και να αποπροσανατολίζουν από τα κυρίαρχα πολιτικά ζητήματα, που έχουν διαλύσει τον κοινωνικό ιστό.

Ο στρατηγός, που θέλει να κάνει τον αρχισυντάκτη και ο δόκτωρ με το ξινάρι πασχίζουν με κάθε τρόπο να γίνουν είδηση, αφού δεν έχουν τίποτα να δείξουν.

 Απέναντι σε αυτά τα φαινόμενα η ΕΣΗΕΑ συνιστά ψυχραιμία και καλεί τους συναδέλφους να απαντούν ακόμη και σε αυτές τις συμπεριφορές με τους κανόνες που προβλέπει η δημοσιογραφική δεοντολογία».

Διαβάστε ακόμη  

Πολάκης για δημοσιογράφο: Έπρεπε να τον είχα χώσει 3 μέτρα κάτω από τη γη

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook