Η καλόγρια νικήτρια του ιταλικού The Voice

Η 25χρονη καλόγρια που κατέκτησε με τη φωνή της κριτές, κοινό, αλλά και το διαδίκτυο, αναδείχτηκε η νικήτρια του The Voice Ιταλίας. Μετά τη νίκη της ζήτησε να ψάλλουν όλοι μαζί το Πάτερ Ημών

SHARE THIS
0
SHARES

Η καθολική καλόγρια Κριστίνα Σκούτσια, είκοσι πέντε ετών, που έχει συγκλονίσει με τη φωνή της τους τελευταίους μήνες κριτές, κοινό αλλά και το διαδίκτυο, είναι η φετινή νικήτρια του ιταλικού The Voice.

H αδελφή Κριστίνα κατάγεται από την Σικελία και άρχισε να τραγουδά από τότε που ήταν δεκατεσσάρων ετών

H αδελφή Κριστίνα κατάγεται από την Σικελία και άρχισε να τραγουδά από τότε που ήταν δεκατεσσάρων ετών. «Προπονητής της», στο τάλεντ σόου της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης Rai Due, ήταν ο τραγουδιστής της ραπ, «J-ax».

Η συμμετοχή της 25χρονης καλόγριας στην εκπομπή προκάλεσε το διεθνές ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης, καθώς είναι εξαιρετικά σπάνιο να συμμετέχει -και να διαπρέπει- σε τηλεοπτικό διαγωνισμό τραγουδιού, καθολική μοναχή. Μάλιστα το βίντεο με την πρώτη της εμφάνιση στο σόου, που συγκλόνισε κριτές και κοινό, έχει πάνω από 50 εκατ. views στο youtube. Στους ημιτελικούς δε, είχε την ευκαιρία να τραγουδίσει δίπλα στον Ρίκι Μάρτιν.

Το βίντεο με την πρώτη της εμφάνιση στο σόου, που συγκλόνισε κριτές και κοινό, έχει πάνω από 50 εκατ. views στο youtube

Μόλις ανακοινώθηκε ότι, χάρη στην ψήφο των τηλεθεατών, κατάφερε να υπερισχύσει των υπολοίπων τραγουδιστών που πήραν μέρος στο σόου, η αδελφή Κριστίνα ευχαρίστησε τον Θεό για την βοήθειά του και ζήτησε από όλους όσους ήταν παρόντες στο στούντιο, να πουν το «Πάτερ Ημών», «Padre Nostro», στην ιταλική γλώσσα.

Εκτός απρόοπτου, η 25χρονη καλόγρια νικήτρια της εκπομπής -η οποία ζει στο Μιλάνο- θα εκπροσωπήσει την Ιταλία στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision του 2015.

Δείτε και άλλες εμφανίσεις της 25χρονης νικήτριας.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook