ΝΕΡΙΤ: στο Εποπτικό η Ευαγγελάκου

Η αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλος θα κληθεί στη συνεδρίαση της Τρίτης, για να δώσει εξηγήσεις σχετικά με το θέμα των παραγωγών και τις δηλώσεις της στο TheTOC.gr

nerit-sto-epoptiko-i-euaggelakou
|
SHARE THIS
0
SHARES

Ουσιαστικά ζητήματα που τέθηκαν την τελευταία εβδομάδα και αφορούν τη θεμελιώδη λειτουργία της ΝΕΡΙΤ και το πώς αυτή φαίνεται να στηρίζεται σε όσα ο ίδιος ο Σίμος Κεδίκογλου -αρμόδιος σήμερα για τη ΝΕΡΙΤ- είχε καταγγείλει ως αιτίες για το κλείσιμο της ΕΡΤ, θα απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα το Εποπτικό Συμβούλιο της εταιρίας.

Κεντρικό ζήτημα είναι το θέμα των παραγωγών, στις οποίες μετέχουν και συγγενείς μελών της διοίκησης, όπως η ίδια η αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλος, Κατερίνα Ευαγγελάκου, παραδέχτηκε στο TheTOC.gr. Πρόθεση του Εποπτικού είναι να την καλέσει στη συνεδρίαση της Τρίτης να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τις δηλώσεις της.

Πολλά ζητήματα, βεβαίως, έχουν προκύψει και μετά τις δηλώσεις του αποπεμφθέντος προέδρου Γιώργου Προκοπάκη στο «Εθνος της Κυριακής», όπου μεταξύ άλλων μίλησε για εκπομπές που ενώ απορρίφθηκαν, εμφανίστηκαν στο επόμενο βήμα της διαδικασίας και για πρώην διευθυντές που χωρίς να ακολουθήσουν την προβλεπόμενη διαδικασία, ήταν «θρονιασμένοι» όπως λέει στα γραφεία της ΝΕΡΙΤ.

Ο κ. Προκοπάκης υποστηρίζει ότι έχει καταθέσει υπόμνημα στο Εποπτικό. Σε αυτό αναφέρεται σε κάποιες «προβληματικές» παραγωγές, οι οποίες πρόκειται να αξιολογηθούν για τον Οκτώβριο. Αρα, σύμφωνα με τις καταγγελίες του, το Εποπτικό είναι ενημερωμένο γι' αυτές, οπότε και θα πρέπει να πάρει θέση, σε μια εβδομάδα που αναμένεται πολυάσχολη γι' αυτό, καθώς έχουν τεθεί ζητήματα που σχετίζονται με τις βασικές αρχές της λειτουργίας της ΝΕΡΙΤ -η οποία σήμερα συμπληρώνει μια εβδομάδα στον «αέρα»...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook