ΝΕΡΙΤ τέλος! Καλώς όρισες ΕΡΤ

Το όνομα ΕΡΤ επέστρεψε στα ενημερωτικά δελτία που στέλνει η δημόσια ραδιοτηλεόραση. Η ΝΕΡΙΤ οδηγείται στη λήθη, η ιστορία της ΕΡΤ αρχίζει ξανά να γράφεται

nerit-telos-kalws-orises-ert
SHARE THIS
0
SHARES

Εχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από το ξαφνικό «μαύρο» στην ΕΡΤ και το όνομα ΕΡΤ, που αντιστοιχεί στις λέξεις Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση, επιστρέφει πια και επισήμως, ουσιαστικά τερματίζοντας την -άδοξη- πορεία της ΝΕΡΙΤ.

Μετά την ψήφιση του νόμου για την επιστροφή της ΕΡΤ, τα δελτία Τύπου που στέλνονται από τη δημόσια τηλεόραση, έχουν επάνω αριστερά το όνομα ΕΡΤ Α.Ε., στο οποίο πια επιστρέφει η δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Με το ενημερωτικό δελτίο που έχει τον τίτλο «Αφιέρωμα της ΕΡΤ στα 70 χρόνια του Παγκοσμίου Πολέμου» επισημοποιείται ο δρόμος της ΝΕΡΙΤ προς τη λήθη κι η ιστορία της ΕΡΤ αρχίζει ξανά να γράφεται...

 

Στις 153 οι αιτήσεις για τη νέα διοίκηση

Συνολικά 153 αιτήσεις κατατέθηκαν για τη νέα διοίκηση της ΕΡΤ με τη λήξη της προθεσμίας της σχετικής πρόσκλησης ενδιαφέροντος. Η αξιολόγηση έχει ήδη ξεκινήσει με στόχο μέχρι το τέλος της εβδομάδας να οριστεί το νέο Δ.Σ. από τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά.  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook