Προς αναβολή η πρεμιέρα της ΝΕΡΙΤ

Η 28η Απριλίου έχει οριστεί ως μέρα έναρξης της νέας δημόσιας τηλεόρασης, ωστόσο όλα δείχνουν πως η αναμενόμενη πρεμιέρα θέλει -κι άλλο- το χρόνο της...

pros-anaboli-i-premiera-tis-nerit
|
SHARE THIS
0
SHARES

Θεωρητικά μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα (28/4), το ελληνικό κοινό θα έχει κάνει τη γνωριμία του με το νέο δημόσιο τηλεοπτικό φορέα, τη ΝΕΡΙΤ. Αυτή τουλάχιστον ήταν η δέσμευση του -τέως πια- υφυπουργού ραδιοτηλεόρασης, Παντελή Καψή, αυτό είχε πει και σε ομιλία του σε συνέδριο της EBU ο διευθύνων σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ, Γιώργος Προκοπάκης. Δεδομένου ωστόσο ότι μας χωρίζουν πια τέσσερις μέρες από την 28η του μήνα και δεν έχει γίνει γνωστό τίποτα περισσότερο για τη -θεωρητικά πάντα- νέα αρχή, μπορούμε κάλλιστα να συμπεράνουμε ότι σεμνά και ταπεινά, η νέα δημόσια τηλεόραση -η οποία ακόμα δεν έχει εργαζόμενους αφού δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαγωνισμοί- οδεύει προς αναβολή της έναρξης λειτουργίας της (πιθανόν για την παραπάνω εβδομάδα -και βλέπουμε...).

Υπενθυμίζεται, βεβαίως, ότι η «νέα» ΝΕΡΙΤ θα είναι εν πολλοίς στηριγμένη στην υπάρχουσα, μεταβατική Δημόσια Τηλεόραση (ΔΤ), η οποία αναμένεται να αναβαθμιστεί -μέχρι νεωτέρας- με κάποιες προσθήκες σε μόνιμη. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι πρόγραμμα για τη ΝΕΡΙΤ δεν έχει βγει ακόμα, αντιθέτως υπάρχει ενημέρωση για τη ΔΤ τουλάχιστον μέχρι και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook