Τα Φιλαράκια: Οι πρώτοι τίτλοι με μουσική REM

Δείτε το βίντεο με τους τίτλους από το πρώτο «πιλοτικό» επεισόδιο της σειράς Friends, χωρίς «I'll be there for you», αλλά με REM. Σαν σήμερα, η πρεμιέρα το 1994

|
SHARE THIS
0
SHARES

Σαν σήμερα, στις 22 Σεπτεμβρίου του 1994, ένα παγκόσμιο φαινόμενο που έμελλε να συντροφέψει γενιές και γενιές σε όλο τον κόσμο έκανε πρεμιέρα στο αμερικανικό NBC. Επρόκειτο να κρατήσει μια δεκαετία -και να συνεχίζεται... επ' άπειρον σε χώρες μακρινές όπως η Ελλάδα-, να δημιουργήσει σταρ και μόδες και να δώσει νέο ορισμό στον όρο της τηλεοπτικής παρέας.

Στην Ελλάδα λέμε ότι οι παρέες γράφουν ιστορία, τα «Φιλαράκια», τα διάσημα Friends το κατάφεραν. Με αφορμή τη σημερινή επέτειο της πρεμιέρας τους (δείτε εδώ σχετικό αφιέρωμα), ας πάρουμε μια γεύση από το πώς θα μπορούσαν να είναι οι τίτλοι της σειράς, αν οι REM είχαν δώσει την άδειά τους για να χρησιμοποιηθεί το τραγούδι τους «Shiny happy people» στην έναρξη του νέου sitcom.

Δείτε το βίντεο, το οποίο παρουσιάζεται ως αυθεντικό, δηλαδή ως μία από τις εκδοχές των τίτλων που είχαν φτιαχτεί όταν η σειρά ακόμα λεγόταν «Friends like us» και το «Shiny happy people» ήταν η πρώτη επιλογή των παραγωγών.  

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook