Το απόλυτο ρεκόρ της Εθνικής

Για ένα δίωρο, οι μεταδόσεις της ΝΕΡΙΤ παρέμεναν σταθερά άνω του 80%, ενώ τη στιγμή του πέναλτι του Γκέκα, το ποσοστό τηλεθέασης της Εθνικής άγγιξε το απόλυτο, ξεπερνώντας το 90%!

to-apoluto-rekor-tis-ethnikis
|
SHARE THIS
0
SHARES

Το αναμενόμενο επιβεβαιώθηκε από τις μετρήσεις τηλεθέασης, που έδωσαν στις μεταδόσεις της προσπάθειας της Εθνικής απέναντι στην Κόστα Ρίκα εκπληκτικά ποσοστά που αγγίζουν το απόλυτο.

Για τουλάχιστον δύο ώρες, από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 2.00 π.μ., δηλαδή κατά τη διάρκεια του β' ημιχρόνου του αγώνα, της παράτασης και των πέναλτι, το τηλεμερίδιο της ΝΕΡΙΤ παρέμεινε σταθερά άνω του 70%. Στο συγκεκριμένο δίωρο, η προσπάθεια της Εθνικής συγκέντρωσε 74% στο σύνολο του κοινού και 77,5% στο νεανικό κοινό στη ΝΕΡΙΤ, ενώ στη ΝΕΡΙΤ Sports οι μέσοι όροι του διώρου ήταν 7,5% στο σύνολο του κοινού και 8,5% στο νεανικό κοινό αντίστοιχα.

Εννοείται πως ο δείκτης εκτινάχθηκε την ώρα της διαδικασίας των πέναλτι, όταν μια ματιά στους άδειους δρόμους και στη σιωπή που επικρατούσε ακόμα και στα πιο κεντρικά σημεία αρκούσε για να πείσει πως όλη η Ελλάδα αγωνιούσε μπροστά από οθόνες τηλεόρασης.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις, το λεπτό με την υψηλότερη τηλεθέαση ήταν μεταξύ 1.38 π.μ. και 1.39 π.μ. (προφανώς την ώρα του πέναλτι του Γκέκα), κατά το οποίο η ΝΕΡΙΤ κατέγραψε ποσοστό 83,3% και η ΝΕΡΙΤ Sports 6,9% (αθροιστικά δηλαδή ξεπεράστηκε το 90%!). Συμπέρασμα;

Η Εθνική Ελλάδος, σταθερά κορυφαία στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού, ολοκλήρωσε την πορεία της στο Μουντιάλ της Βραζιλίας με ένα εκπληκτικό ρεκόρ, που άγγιξε το απόλυτο στην τηλεθέαση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook