Το «Κάτω Παρτάλι» δημιουργεί ρεκόρ

Ενα χωριό της ελληνικής επαρχίας που κρύβει μυστήριο και βγάζει γέλιο, εξελίσσεται στο μεγάλο διεκδικητή των ρεκόρ τηλεθέασης που είχε διαμορφώσει η ιστορία της Σπιναλόγκα στο «Νησί»

to-katw-partali-dimiourgei-rekor
|
SHARE THIS
0
SHARES

Ενθουσιώδης παραμένει η υποδοχή του τηλεοπτικού κοινού στην επιστροφή της ελληνικής μυθοπλασίας στην τηλεόραση, με τη σειρά «Κάτω Παρτάλι» να εξελίσσεται στο κορυφαίο σε τηλεθέαση πρόγραμμα της σεζόν, με ποσοστά που διατηρούν σταθερά ανοδική πορεία.

Το ακόμα πιο αισιόδοξο για το Mega, είναι ότι η σειρά έχει μεγάλη απήχηση και στις αποκαλούμενες δυναμικές ηλικίες (στο κοινό 15-44) στις οποίες άλλα νευραλγικά κομμάτια του προγράμματός του (όπως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων), έχουν υποστεί σημαντικότατες απώλειες. Το «Κάτω παρτάλι», όμως κινείται με μεγάλη φόρα σε όλες τις κατηγορίες κοινού. Το χθεσινό επεισόδιο συγκέντρωσε στο σύνολο 50,9%, ενώ στο νεανικό κοινό το ποσοστό του ήταν ακόμα ψηλότερο (57,2%).

Με δεδομένο ότι όσο η πλοκή εξελίσσεται το ενδιαφέρον μεγαλώνει και επεισόδιο το επεισόδιο, η σειρά κάνει όλο και ψηλότερα ποσοστά, δεν είναι αδόκιμες οι συγκρίσεις με την παλιότερη δραματική μεγάλη επιτυχία του Mega, το «Νησί». Οπως δείχνουν αυτή τη στιγμή τα πράγματα, το «Κάτω Παρτάλι» έχει όλες τις προδιαγραφές για να ξεπεράσει προηγούμενα ρεκόρ και να δημιουργήσει δικά του.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook