Χωρίς ενημέρωση ο ΣΚΑΙ σήμερα λόγω στάσης εργασίας

Χωρίς ενημέρωση θα μείνει ο δημοσιογραφικός οργανισμός ΣΚΑΙ καθώς η ΕΣΗΕΑ προκήρυξε 3ωρης στάσης εργασίας από τις 19.00 έως τις 22.00 την Παρασκευή.

xwris-enimerwsi-o-skai-simera-logw-stasis-ergasias
SHARE THIS
0
SHARES

Χωρίς ενημέρωση θα μείνει ο δημοσιογραφικός οργανισμός ΣΚΑΙ  καθώς η ΕΣΗΕΑ προκήρυξε 3ωρης στάσης εργασίας  από τις 19.00 έως τις 22.00 σήμερα Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ ο «τηλεοπτικός σταθμός «ΣΚΑΙ» έχει ξεκινήσει από το πρωί ένα πογκρόμ απολύσεων δημοσιογράφων. Μέχρι στιγμής έχουν, ήδη, απολυθεί δώδεκα συνάδελφοι, ενώ υπάρχουν φόβοι ότι ο αριθμός των απολύσεων θα αυξηθεί» 

«Οι απολύσεις έγιναν στο πλαίσιο δήθεν αναδιοργάνωσης του προγράμματος του σταθμού, όμως, είναι αδικαιολόγητες, παράνομες, αντεργατικές και καταχρηστικές», προσθέτει το συνδικαλιστικό Όργανο των δημοσιογράφων.

Η ΕΣΗΕΑ επίσης ενημερώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο έχει ήδη προβεί σε αίτηση για τριμερή συνάντηση με το υπουργείο Εργασίας και την εργοδότρια εταιρεία για τις θέσεις εργασίας. Κατόπιν τούτου, τα ΔΣ των Ενώσεων αποφάσισαν την κήρυξη 3ωρης στάσης εργασίας όλων των δημοσιογράφων, των διοικητικών υπαλλήλων, των τεχνικών τηλεόρασης και των τεχνικών ραδιοφώνου, που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ», τον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΪ 100,3» και στην ιστοσελίδα «skai.gr» από τις 19.00 έως τις 22.00 σήμερα Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019, «διαμαρτυρόμενοι για το πογκρόμ των απολύσεων που πραγματοποιούνται».

 

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI αρχείου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook