Δείτε τα πιο όμορφα γούρια για το 2015

Τα γούρια σηματοδοτούν τα όνειρα και τις ευχές μας για τη νέα χρονιά... Βρείτε κι εσείς το πιο όμορφο γούρι για το 2015. Καλή χρονιά!

deite-ta-pio-omorfa-gouria-gia-to-2015
|
SHARE THIS
0
SHARES

Το γούρι του Huffy για το 2015 μοιάζει με...πουγκί και μάλλον γι αυτό ο σχεδιαστής το συνοδεύει με την προτροπή "save your best"! Ας γεμίζει λοιπόν  ο καθένας μας το 15, με ό,τι επιθυμεί...

 

Ο οίκος ZOLOTAS εμπνέεται από το φυτό Centaurea και τα 15 απαράμιλλης ομορφιάς πέταλά της, και παρουσιάζει το Γούρι Αγάπης 2015 που έρχεται "να ιάνει τις αμυχές του προηγούμενου έτους και να ανθίσει στις καρδιές μας σαν λουλούδι χαράς και ελπίδας". Μέρος των εσόδων θα διατεθούν υπέρ του φιλανθρωπικού έργου της ΕΛΕΠΑΠ.

 

Το φετινό γούρι Lalaounis έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για τον οίκο, αφού εμπνέεται από τους Δελφούς, τόπο καταγωγής του ιδρυτή του Ηλία Λαλαούνη...

 

Μια χαριτωμένη μπαμπουρίτσα από τον οίκο Kessaris για το 2015... με χρώμα και παιδική διάθεση! 

 

Μίνιμαλ και γεωμετρικό το γούρι που σχεδίασε για το 2015 ο Μάξιμος Ζαχαριάδης, το οποίο μάλιστα ονόμασε «Πέντε στο τετράγωνο».

 

O Minas άφησε πίσω του τα σχεδιαστικά παιχνίδια με τους αριθμούς και επέλεξε ένα αστέρι για το 2015... Το κόκκινο κορδόνι του πάει.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook