Δώστε βάση στο κεφάλι σας!

Αξεσουάρ δεν είναι μόνο οι τσάντες και τα παπούτσια. Μάλιστα τη φετινή σεζόν τα αξεσουάρ για τα μαλλιά διεκδικούν τον ρόλο του πρωταγωνιστή! Δείτε τις εικόνες.

SHARE THIS
0
SHARES

Αν πιστεύετε ότι οι στέκες είναι μόνο για τα μαλλιά των μικρών κοριτσιών και ότι τα εντυπωσιακά αξεσουάρ για το κεφάλι είναι για τις... απόκριες, κάνετε λάθος! Μια από τις σημαντικότερες τάσεις τη φετινή σεζόν είναι τα αξεσουάρ για το κεφάλι. Όσο πιο θεατρικά και πληθωρικά είναι, τόσο το καλύτερο.

Οι απλές στέκες φαρδαίνουν θυμίζοντας κορδέλες, ενώ βλέπουμε και κάποια αξεσουάρ που παραπέμπουν σε κοσμήματα (όχι μόνο στην όψη αλλά και στην αξία). Χαρακτηριστική είναι η κορώνα του οίκου Rosantica από χρυσό και ημιπολύτιμους λίθους. Όσο για τη στέκα με βέλο της Eugenia Kim είναι εξίσου kinky και stylish. Αν και απευθύνεται στις πιο τολμηρές, μπορεί να γίνει το κομμάτι-κλειδί σε μία εμφάνιση και να κλέψει την παράσταση.

Τολμήστε να φορέσετε κι εσείς ένα αξεσουάρ στα μαλλιά. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να το συνδυάσετε αρμονικά με το υπόλοιπο look σας. Το πιο ασφαλές είναι να επιλέξετε ένα απλό ρούχο ώστε αφενός να αναδείξετε το headpiece σας, αφετέρου να μην είναι υπερβολικό το αποτέλεσμα. Ένα maxi φόρεμα ή και ένα μικρο μαύρο (Little Black Dress) είναι οι καλύτερες επιλογές! 

 

  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook