Γιατί τα παπούτσια είναι το φετίχ των γυναικών;

Οι Jason και Alex Χατζηαναστασίου, δημιουργοί του brand The Workshop ήρθαν στο στούντιο του The Toc για να κάνουμε μια συζήτηση περί υποδημάτων και άλλων... εμμονών!

|
SHARE THIS
0
SHARES

Δύο αδέλφια, οι δίδυμοι Jason και Alex Χατζηαναστασίου, μαζί με την αδελφή τους Kim, είναι οι δημιουργοί του ελληνικού brand παπουτσιών The Workshop. Τα παπούτσια για τα τρία αδέλφια είναι οικογενειακή υπόθεση, αφού πρώτος ξεκίνησε να δημιουργεί παπούτσια ο παππούς τους το 1938.

Οι τρεις τους έκαναν το break through τους δημιουργώντας ιδιαίτερες εσπαντρίγιες, δύο χρόνια πριν, όταν ξεκίνησαν και το δικό τους brand. Τα παπούτσια του The Workshop ξεχωρίζουν για το βρετανικό ύφος τους και τα έντονα στοιχεία ρομαντισμού. Επίσης σε όλα σχεδόν τα σχέδια χρησιμοποιούνται δέρμα και ύφασμα. 

Πέρα από τα προφανή όμως, ο Jason και ο Alex ήρθαν στο στούντιο του TheToc για να μας εξηγήσουν την φιλοσοφία τους ως brand και να κάνουμε μια γενική συζήτηση γύρω από τα παπούτσια, το φετίχ των περισσότερων γυναικών!

Γνωρίστε καλύτερα το The Workshop και εδώ: www.theworkshopshoes.com 

Το χτένισμα της Κέλλυς Σταυροπούλου επιμελήθηκε το Hair Revolution Coiffure (25ης Μαρτίου 57, Βριλήσσια, τηλ. 210 6082685)  

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook