Η Σίλια Κριθαριώτη έντυσε το Next Top Model Mexico

Η Σίλια Κριθαριώτη, έντυσε τις φιναλίστ του Next Top Model Mexico! Κι απ' ότι φαίνεται από τι εικόνες, στις εξωτικές Μεξικάνες ταίριαξε πολύ το ρομαντικό ύφος της...

|
SHARE THIS
0
SHARES

Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να πούμε για τη Σίλια Κριθαριώτη... Γνωρίζουμε λίγο πολύ όλοι τη δουλειά της. Έχουμε δει τις δημιουργίες της φορεμένες από τις πιο γνωστές Ελληνίδες και όχι μόνο. Η κομψότητα, η εμμονή της με την τελειότητα, το προσεγμένο ράψιμο κάθε δημιουργίας της, ο ρομαντισμός της... Όλα αυτά την κατατάσσουν τα τελευταία χρόνια στις καλύτερες -και όχι μόνο στην Ελλάδα.

Αν παρατηρήσεις λίγο τη δουλειά της θα καταλάβεις ότι πέρα και πάνω από το ταλέντο της υπάρχει κάτι άλλο και αυτό είναι ότι κατανοεί σε βάθος τη σχέση της γυναίκας με τη μόδα. Είχε πει κάποτε: “Υπάρχει ένας βασικός κανόνας στη μόδα που δεν διαψεύδεται ποτέ: το ρούχο πρέπει να αναδεικνύει την ομορφιά της γυναίκας. Γι' αυτόν τον λόγο δεν είμαι υπέρ του πρωτοποριακού”. Οι δημιουργίες της πάντα επιβεβαιώνουν την άποψη της κι' αυτό είναι η συνταγή της επιτυχίας της...

Πρόσφατα μπήκε σε νέες “περιπέτειες”. Αυτό που αγαπάμε εμείς στις δημιουργίες της, μάλλον είναι ευδιάκριτο και πέρα από τη χώρα μας. Συγκεκριμένα το Next Top Model Mexico, πρότεινε στην Σίλια Κριθαριώτη να ντύσει τις 16 φιναλίστ του τελικού του και εκείνη αποδέχτηκε την πρόκληση. Πριν μερικούς μήνες, ομάδα συνεργατών της ταξίδεψε μέχρι το Μεξικό, εκεί όπου πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του τελικού. Το αποτέλεσμα; Στο τελευταίο επεισόδιο του τηλεοπτικού σόου «Next Top Model», που προβλήθηκε χθες στο Μεξικό, 16 πανέμορφες συμμετέχουσες φόρεσαν δεκαέξι εκθαμβωτικές δημιουργίες υψηλής ραπτικής Celia Kritharioti.

Η λαμπερή καλεσμένη του τελικού, Καρολίνα Κουρκόβα, παλιά γνώριμη της σχεδιάστριας, καθώς έχει επισκεφθεί την Ελλάδα για να συμμετέχει σε σόου της Σίλιας Κριθαριώτη, μαζί με την κριτική επιτροπή κατέληξαν στη νικήτρια: Mariana Berumen. 

 

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook