Ντονατέλα Βερσάτσε: Θα είναι το νέο πρόσωπο της Givenchy

Σύμφωνα με τη Vogue, η Ντονατέλα Βερσάτσε αποδέχτηκε την πρόταση του Ρικάρντο Τίσκι και θα είναι το νέο πρόσωπο της Givenchy.

ntonatela-bersatse-tha-einai-to-neo-proswpo-tis-givenchy
SHARE THIS
0
SHARES

Η Ντονατέλα Βερσάτσε πάντα εκπλήσσει με τις αποφάσεις της. Αυτή τη φόρα αποφάσισε να είναι το πρόσωπο της νέας κολεξιόν, φθινόπωρο - χειμώνας 2015-16, ενός οίκου μόδας, αλλά όχι του δικού της.

Σύμφωνα με τη Vogue, η Ντονατέλα Βερσάτσε αποδέχτηκε την πρόταση του Ρικάρντο Τίσκι και θα είναι το νέο πρόσωπο της Givenchy

 

«Μου αρέσει που σπάει τους κανόνες. Ο Ρικάρντο Τίσκι είναι εξαιρετικά ταλαντούχος και πάνω απ' όλα αγαπημένος μου φίλος. Είμαστε οικογένεια», εξήγησε η Ντονατέλα για την απόφασή της και πρόσθεσε ότι «θέλω να απαλλαγούμε από το παλιό σύστημα. Δουλεύουμε μαζί, στηρίζουμε ο ένας τον άλλο για να κάνουμε τη μόδα μια πραγματική παγκόσμια κοινότητα».

 

Τα λόγια της αντηχούν το συναίσθημα που συμμερίζονται πολλοί κορυφαίοι σχεδιαστές μόδας, συμπεριλαμβανομένων του Αλμπερ Ελμπάζ, ο οποίος είπε στη Σούζι Μένκες και στη Vogue, τον περασμένο μήνα: «Ζούμε σε μια βιομηχανία που τα πάντα είναι σχετικά για το ποιο θα είναι το επόμενο βήμα: Ποιος θα είναι το επόμενο πρόσωπο; Θα πρέπει να γίνουν περισσότερα στον τομέα της συνεργασίας, να εργαζόμαστε μαζί, παίρνοντας το καλύτερο από τον καθένα».

 

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook