Σποτ του Λιντς για το μανό Λουμπουτέν αξίας 50$!

Το περίφημο κόκκινο της ψηλοτάκουνης γόβας του διάσημου οίκου γίνεται μανό αξίας 50 δολαρίων το μπουκάλι! Δείτε το διαφημιστικό του, σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Λιντς

|
SHARE THIS
0
SHARES

Tα τελευταία χρόνια, ο Ντέιβιντ Λιντς, σκηνοθέτης μεγάλων τηλεοπτικών και κινηματογραφικών επιτυχιών (από το Twin Peaks μέχρι το Malholand Drive) δρατηριοποιείται στον χώρο της διαφήμισης (έχει κάνει μεταξύ άλλων διαφημιστικά για τον Dior και τη σαμπάνια Dom Perignon).

Πλέον πρόσφατη συνεργασία του στο χώρο, αυτή με τον σχεδιαστή και «μάγο» του μεγάλου γυναικείου φετίχ που λέγεται παπούτσια, Κριστιάν Λουμπουτέν. Ο Λιντς, με τη γνωστή ιδιαίτερη ματιά του, σκηνοθετεί το διαφημιστικό του νέου μανό για τα νύχια σε χρώμα κόκκινο που αντιστοιχεί στο κόκκινο της σόλας της διάσημης γόβας στιλέτο Λουμπουτέν.

Στο διαφημιστικό ο Λιντς έχει φτιάξει ως συνηθίζει ένα δικό του, σουρεαλιστικό λευκό κόσμο, που έρχεται σε αντίθεση με το κόκκινο του Louboutin που φεύγει από τη σόλα της γόβας για να γίνει μανό.

Η ιστορία, άλλωστε, λέει πως με μανό χρωματιζόταν η κόκκινη σόλα της διάσημης γόβας στιλέτο Louboutin. Μόνο που το μανό που χρησιμοποιούσε ο διάσημος σχεδιαστής δεν έκανε 50 δολάρια, όσα δηλαδή κάνει το μικροσκοπικό μπουκαλάκι με το κόκκινο μανό που φέρει τώρα τη φίρμα του...

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook